Bugün

Alaattin Onay, Ali Palabıyık ve VAR'a isyan etti!

06 Ekim 2021 - 16:51
TAKİP ETTAKİP ET
Tv53 Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Necati Dili’nin moderatörlüğündeki Sporun Dili programında, duayen Spor Yorumcusu Alaattin Onay, Çaykur Rizespor’un sahasında tartışmalı son saniye golü ile 3-2 Galatasaray’a kaybettiği maçı değerlendirdi.

Maçın sonlarına doğru Çaykur Rizespor’un eline geçen bütün fırsatları değerlendiremediği yorumunu yapan Onay, Yeşil-Mavili ekibin mağlubiyete adeta davetiye çıkardığını belirterek, “Dedi ki Ali Palabıyık’a ben bu rakibi yenemiyorum. Atamıyorum, beceremiyorum. Galatasaray’ın da golü atacağı yoktu. Ali Palabıyık aldı eline sazı başladı çalmaya” yorumunu yaptı.

Giydiği gömlek gibi vicdanı da kararmış

Maçın son saniyelerindeki tartışmalı faul pozisyonlarını yorumlayan Onay, “Yok Rıdvan şunu demiş, Erman Toroğlu bunu demiş, Ahmet Çakar şunu demiş. Geç abi. Ben ne mi diyorum. Kemiksiz faul. Kasaptan et alırsın ya kemiksiz. Halil Dervişoğlu’nun Alberk Koç’a yaptığı net kemiksiz faul. Allah’tan kork Ali Palabıyık. Ali Palabıyık 1, yardımcı hakem 2, karşıdaki yardımcı 3, dördüncü hakem 4, üç de VAR 7, ikişer göz 14. Allah sizin belanızı verecek. Bana kimse art niyetli değil demesin. Gözü önünde oluyor pozisyon. Senin vicdanın var mı? Giydiği gömlek gibi vicdanı da kararmış.” İfadelerini kullandı.

Şener Şen'in filmini fazla seyretmişler

Alberk Koç’a yapılan faulü 7 kişinin de görmeyerek oyunun devam ettirildiğini söyleyen Onay, pozisyonun devamında Diagne’nin Bolasie’ye yaptığı hareketin omuz omuza mücadele olduğunu ve faul sayılmayabileceğini söyleyerek, “Burada faul yok. Bolasie sarı kart görmüş ya, ikinci sarıyı gör indir adamı. Bunlar kibar Feyzo. Bunlar Şener Şen’in filmini fazla seyretmişler. Dokunmuyor abi ayıp olur diye dokunmuyor.  İndir kırmızı gör. Güçlü adamsın, kuvvetli adamsın.” yorumunda bulundu.

Bir takımın kaderiyle oynuyorsun

Diagne’nin Tyler Boyd’a yaptığı hareketi değerlendirince sinirlerine hakim olamayan Onay “Allah belanızı versin” deyince Moderatör Necati Dili, o şekilde söylememesi konusunda Onay’ı uyardı. Onay bu kez “Ne diyeyim. Buna ne diyeceğim. Eğer bunu yapıyorsan Allah belanı verecek diyeceğim tabii, başka ne diyeceğim. Çok iyi yaptın mı diyeyim, alkışlayayım mı bunu? Bir takımın kaderiyle oynuyorsun. Diagne faulün daniskasını yapıyor. Bu kadar bizim hakkımızı yiyen, bizi cehennemin içine sokan, kazanın içine sokan, ateşler gibi yakan, sabaha kadar bizi uyutmayan bu adama ben ne diyeyim şimdi?" ifadelerini kullandı.
Mustafa barcin
2 yıl önce

Rizenin ilk golundeki faulden niye bahsetmiyorsun

Muhterem Çakır
2 yıl önce

Geçen sezon beşiktaş maçında al gülüm ver gülüm şike yap, bu sene ilk faulü sen yap ilk panaltıyı sen yap lehine verilen olmayan penaltıyı gole çevireme ondan sonra hakeme Allah belanızı versin de. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Objektif olalım.

Barış
2 yıl önce

Bjk macinda şike mi,objektif mi,sana verdikleri pudra sekeri degilmiş.Valla seni kandirmislar. Gecen sene bjk macindan onceki hafta sirf bjk macina tam kadro cikmak icin genclerbirligi macina 7 as oyuncuyu oynatmadilar. Renklilerden tesvik primi bile almadilar. Bulent uygun mac sonrasi nerdeyse aglayacakti. Ama renkli dunyaniza siyah beyaz s...