Rize Belediyespor U16'dan Arıman için 6 gollü galibiyet

TAKİP ET

Rize Belediyespor U16 takımı, sahasında konuk ettiği Güneysuspor U16 takımını 6-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Rize U16 Ligi 6. Hafta ve aynı zamanda ikinci devrenin ilk haftası olan karşılaşmada Rize Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda 5-1 mağlup ettiği Güneysuspor ekibini bu kez sahasında 6-0 mağlup etti.

09 Şubat tarihinde tedavi gördüğü İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Rize Özel İdarespor'un 29 yaşındaki takım kaptanı Fatih Kaan Arıman'a adanan galibiyetin gollerini Utku Kotil (2), Galip Tuzcu, Tolga Karadağ, Arda Demirbaş ve Kerem Küçükaydın kaydetti.

Ligde namağlup liderliğini sürdüren Rize Belediyespor U16 takımı 18 puana yükselirken henüz bir kez galip gelebilen Güneysuspor U16 takımı ise 3 puanda kaldı.

Rize Belediyespor ekibi 24 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'da oynayacağı 7. hafta maçında Kalkanderespor U16 deplasmanına konuk olacak. Güneysuspor ise aynı gün saat 14.00'da sahasında 7 puanlı Ardeşenspor U16 takımını konuk edecek.

Ligin ilk devresinde Rize Belediyespor ekibi Kalkanderespor ekibini sahasında 10-0 mağlup ederken, Güneysuspor ekibi ise deplasmanda karşılaştığı rakibi Ardeşenspor'a 3-0 mağlup olmuştu.

Fatih Kaan Arıman için...

Çayelispor Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı

Rize Belediyespor Fatih Kaan Arıman için oynadı

Rize Özel İdarespor Fatih Kaan Arıman'ın yası ile sahaya çıktı

Fatih Kaan Arıman son yolculuğuna uğurlandı

Fatih Kaan Arıman Rize'yi yasa boğdu

Dualar Fatih Kaan Arıman için