Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi

TAKİP ET

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi (ANAP) eski lideri Ahmet Mesut Yılmaz beyin ameliyatı geçirdi.

Rizeli siyasetçi olan eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın beyin sapında tespit edilen bir tümör nedeniyle Yeditepe Üniversitesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.

Beynindeki tümör başarılı bir şekilde alınan Yılmaz, yoğıun bakım servisinden normal odaya alındı.

Yakınları, Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiler.

Yılmaz için Taziyelerini ilettiler

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı "Eski başbakanlarımızdan Rizeli hemşehrimiz Sayın Mesut Yılmaz’a geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi bildiriyor, yüce Allah'tan şifa niyaz ediyorum." dedi.

TRT Baş Müfettişi Erkan Hacıfazlıoğlu "Sayın Başbakanımız Mesut Yılmaz Yeditepe Üniversitesi'nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Allah'tan acil şifalar diliyorum..." dedi.

İyi Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, "Başbakanımız ve değerli hemşehrimiz Sayın Ahmet Mesut Yılmaz Beyefendi başarılı bir beyin ameliyat geçirmiştir.  Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerim." dedi.

Çayeli Kaymakamlığı tarafından yayınlanan mesajda, "Eski Başbakanlarımızdan hemşehrimiz Sayın A.Mesut YILMAZ rahatsızlığı sebebiyle akşam saatlerinde başarılı bir beyin ameliyatı geçirmiştir. Sayın Başbakanımız başta olmak üzere YILMAZ ailesine, sevenlerine ve tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Anavatan Partisi Eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. MesutYılmaz Beyefendinin geçirmiş olduğu ameliyat sonrası hastanede yoğun bakımda ve sağlık durumuda gayet iyi durumda. ANAP ailesi ve teşkilatları adına Sayın YILMAZ'a geçmiş olsun dileklerimiz ile acil şifalar diliyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu tarafından paylaşılan mesajda, "Başarılı bir beyin ameliyatı geçiren eski başbakanımız ve Rize milletvekilimiz Sayın Mesut Yılmaz’a acil şifalar diliyoruz." denildi..

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: "Geçmiş Dönem Başbakanımız Mesut Yılmaz, başarılı bir ameliyat geçirdi. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." dedi.