Maç için Rize'ye gelen Hatayspor U16 takımı kaza geçirdi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U6 ekibiyle Rize'de oynayacağı maç için yola çıkan Hatayspor U16 kafilesi kaza yaptı.

Elit U16 Ligi 4. Grup takımlarından olan Hatayspor U16 takımı, 5 Ocak Pazar günü Rize'de Çaykur Rizespor U16 takımıyla oynayacağı 16. Hafta mücadelesi için Cuma günü Hatay'dan yola çıktı.

Hatayspor kafilesini taşıyan otobüs kar yağışından dolayı kaygan yolda gece saatlerinde şarampole yuvarlandı. Teknik heyet ve futbolculardan oluşan 23 kişilik kafile, çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandılar.

Çaykur Rizespor U16 takımıyla Elit U16 Ligi müsabakası için Rize'ye gelen ekibin kaza geçirmesinden dolayı Pazar günü oynanacak müsabaka ileri bir tarihe ertelenirken, Çaykur Rizespor Kulübü de, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Hatayspor camiasına "geçmiş olsun" dileklerini sundu.

Mesajda şu ifadeler yer aldı; "U16 takımımızla oynayacağı maç için yola çıkan Hatayspor U16 takımı kafilesinin bulunduğu otobüsün Sivas'ta kaza geçirmiş olmasını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yaralı sporcu kardeşlerimize acil şifa @Hatayspor_FK Kulübü ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."