İstanbul'daki Rizeliler'den 'Yaza Merhaba' kahvaltısı

TAKİP ET

Rizeliler, Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel 'Yaza Merhaba Kahvaltısı'nda buluştu.

Rize Vakfı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen buluşmaya;  AK Parti Genel Başkan Yarımcısı Hayati Yazıcı, Önceki dönem Beyoğlu Belediye Başkanı ve Kültür Kenti Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Orhan Keçeli, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Eski Beyoğlu Belediye Başkanı Nusret Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda Rizeli katıldı.

“KADERİMİZ ŞU YERYÜZÜNÜ MAMUR ETMEKTİR”

Kahvaltıda bir konuşma yaparak Rizeli hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Beyoğlu eski Belediye Başkanı ve Kültür Kenti Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İstanbul'da akan fırtına deresi, Ayder Yaylası'nın sükuneti, Dolambaçlı yolların ulaştığı yaylalar, yürünemez yerlerde yükselen evler, damarlarda deli deli akan anzer balı. Biz Rizeliler İstanbul'a, Türkiye'ye, Dünyaya çok şey verdik, çok şey vereceğiz. Kaderimiz Rizedir, kaderimiz Türkiye'dir, kaderimiz şu yeryüzünü mamur etmektir” dedi.