Ankara RİDEF'te Muammer Bostan güven tazeledi

TAKİP ET

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu'nun olağan genel kurulu yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan Genel Başkan Muammer Bostan'ın aday listesi oy birliği ile delegasyondan onay aldı.

Ankara Kent Konseyi kabul salonunda yapılan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Rize ve Karadeniz Kültür Sanat Derneği Başkanı olan Elmas Kutlu yaparken, Divan Kurulunun diğer üyeleri Emine Tülay Sülüngür, Kadınlar Kolu Başkanı Nilüfer İpek ve Aysel Bal’dan oluştu. 

Birlik-beraberlik mesajlarının verildiği ve tek liste ile gidilen kongrede oy birliği ile güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçilen Muammer Bostan, Rize Dernekleri Federasyonunun Ankara’nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ve mazisinin başarılı hizmetlerle dolu olduğunu söyledi.

Rize Derneği ile başlayıp Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) ile devam eden süreçte bugüne kadar görev yapmış olan tüm dernek ve federasyonların başkan ve yöneticilerine teşekkür eden Bostan, “Rize Dernekleri Federasyonu üye dernekleri ile birlikte Ankara’daki Rizelilerin tek temsilcisidir.” dedi.

“Bizler hem kökümüz, ata toprağımız, memleketimiz Rize’ye hem de yaşadığımız, rızkımızı kazanıp doyduğumuz Ankarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuşan Bostan, göreve geldiğinden bu yana yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerle Ankara’daki Rizeliler arasında birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın sağlanması için çabaladıklarını ifade etti. 

Genel Başkan Muammer Bostan, gelecek dönemde federasyonu oluşturan tüm derneklerle birlik ve beraberlik içinde farklı etkinlikler yapacaklarını ve Rizelilerin RİDEF’le ve üye derneklerle gurur duymaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Yönetim Kurulu (Asıl Liste)
Muammer Bostan (Rize Merkez Derneği-RİMER-Başkanı)
Selahaddin Bal (Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Der. Başkanı)
Celal Arıcı (Ankara Çayelililer Dernek Başkanı)
Metin Gültan (Çamlıhemşin Eğitim Kültür Derneği Başkanı)
Metin Aydın (Hemşin Derneği Başkanı)
Elmas Kutlu Şahinbaş (Rize ve Karadeniz Kültür Der.Başkanı)
Abdurrahman Aksu (Rize Eğitim Kültür Derneği Başkanı)
Nilüfer İpek (Kadın Kolları Başkanı)
Mustafa Kasım Zorlu (İşadamı)
Yılmaz Çelik (Bürokrat)
Süleyman Gürkan Oflu (Kamu Görevlisi)
Emine Tülay Sülüngür (Bürokrat)
Osman Altun (İşadamı)
Arif Semih Köse (Uzman)
Erol Erkan (Bürokrat)
Hasan Kılıçarslan (İşadamı)
Cem Kuyumcu (İşadamı)
Hasan Delal (Kamu Görevlisi)
Deniz Varlı (TBMM Milletvekili Danışmanı)
Ali İlhan Kaplan (İşadamı)
Deniz Kadıoğlu (Avukat)

Yönetim Kurulu (Yedek Liste): Yaşar Yurtseven, Aysel Bal, Bengü Şahinbaş, Zeki Ataman, İsmail Çorapçı, Ali Rıza Parlak, Şaban Özdoğan, Erdoğan Kotil, Duygu Bekar, Başak Daloğlu, Osman Karadeniz, İdris Demirci, Ozan Özgür, Hüseyin Reyhan, Özlem Özkan, Azizcan Karaömeroğlu, Tufan Tahsin Yanar, Çiğdem Türk, Rıdvan Güngör, Sadık Yerebakan, Ali Akgün

Denetleme Kurulu (Asıl Liste): Erkan Hacıfazlıoğu (Bürokrat), Tamer Turan (İşadamı), Ahmet Cin (İşadamı) Denetleme Kurulu (Yedek Liste): Yunus Yaşar Yurtseven, Batuhan Özkan, Bahar Turna

Disiplin Kurulu (Asıl Liste): Turan Topcan (Bürokrat), Göktan Meto (Bürokrat), Hamdi Akın Halıcı (Bankacı) Disiplin Kurulu (Yedek Liste): Saffet Çapoğlu, Derya Ayran, Suat Kutlu