Ankara'daki Rizeliler, RİDEF iftarında bir araya geldi

TAKİP ET

Rize Dernekleri Federasyonu'nun Geleneksel İftarı Kartallar Holding'de gerçekleşti. İftara siyaset, bürokrasi ve Ankara'da yaşayan Rizeliler katıldı.

İftara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile çok sayıda bürokrat katıldı.

“Rize’nin olduğu her yerde varız”

İftar sonrası konuşmalarını yapan Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, “Hemşeri dernekleri çalışması hem zevkli hem de zor olan Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Siyasi düşüncesi, hayata bakışı, dünya görüşü farklı olabilen ama ortak noktası memleket olanların bir araya getirdiği oluşumlardır. Oluşturduğumuz yönetimimiz ile Ankara’da çok güzel çalışmalar yapmaya gayret ettik. 23 ilde bağımlılık ile mücadeleyi konu alan orta oyunu ile çok başarılı bir proje gerçekleştirdik. 17 bin 500 gencimize ulaşıp onları bağımlılık hakkında bilinçlendirmeye çalıştık. Projemizde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Rize denince akla ilk Çay geliyor, ama ben bu salona bakınca Rize denince akla siyasetten bürokrasiye sanattan spora alanında kariyer sahibi yetişmiş insan gücü görüyorum. Bu tablodan gurur duyuyoruz. Rize’nin ve Rizelinin olduğu her yerde olmaya ve Ankara’da Rize’nin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Hayati Yazıcı’nın konuşmaların ardından iftara katılanlara Çaykur Rizespor atkısı hediye edildi.