Zerdeci: Rize, Yeniden Refah Partimizin kalesi olacak

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, partilerinin yapılacak ilk seçimde Rize'nin kalesi olacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı tarafından Sandık Baş Müşahitleri Toplantısı düzenlendi.

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katıldığı toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, yapacakları çalışmalarla Rize’yi yapılacak olan ilk seçimde en başarılı ve birinci il yapacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın partilerinin kuruluşundan sonra Rize’ye 4’üncü ziyaretini gerçekleştirdiğini hatırlatan Zerdeci, “Rizeliler olarak bizler Genel Başkanımızı çok seviyoruz. Kendileri de ilimize yapmış olduğu ziyaretlerle bizlere vermiş olduğu değeri ve önemi göstermektedirler. Rize teşkilatları olarak yapacağımız başarılı çalışmalarla Rize ilimizi bütün çalışmalarda herkesten önde en başarılı, birinci il yapacağız. Bundan böyle Rize Yeniden Refah Partimizin Kalesi olacaktır.” dedi.

Yapılacak olan ilk seçimlerde Rize’yi kazanacaklarını ve Rize’de seçimi almanın Türkiye’de seçimi almak anlamına geldiğini belirten Zerdeci, “Önümüzdeki ilk seçimde Yeniden Refah Partimizin kadroları tek başına iktidara gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Erbakan: AK Parti'nin milletin derdine derman olması mümkün değil