Zerdeci: Rize'de seçimlerden zaferle çıkacağız!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Rize teşkilatları olarak sandıktan zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İl Divan Toplantısında Yeniden Refah Partisi Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK Üyesi İl Sorumlusu Abdurrahman Akyüz,  MKYK üyesi Samet Şişman, İlçe Başkanları, İl ve İlçe  yönetim kurulu üyeleri, Hanım Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci; seçim tarihinin artık belli olduğunu söyleyerek, “Bu dönem yapılacak olan genel seçimdeki ortamda seçmen iki kutuplu bir siyasete mecbur bırakılıyor. 20 yıllık iktidar kanadı, cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidar partisinin elde edemediği imkanlara sahip olmasına rağmen yapılan yanlışlardan kendi üzerine pay almıyor ve bu yanlışlar yapılırken sanki iktidarda değilmiş gibi bir tutum sergiliyor. 20 yıldır söz verip yapmadıkları vaatleri, sözleri her seçim öncesi olduğu gibi halkın önüne koydukları tekrarlanmış ve yerine getirilmemiş vaatler ile ve bir takım iyileştirmelerle sanki milletin yaşamış olduğu bütünsorunları  hallettiklerini, milleti bütün sıkıntılardan kurtardıkları algısını yapıyorlar. Bunlar günü kurtarma politikaları, milletin derdine derman olmayacak politikadan öte bir şey değildir.” dedi.

Milletin tek ümidi Milli Görüş!

6 partiden oluşan Millet İttifakının da milletin içerisinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılarla ilgili somut çözüm önerileri ortaya koyamadığını iddia eden Zerdeci, “Ekonomik krizle ilgili, dış politikalarla ilgili, ahlaki ve manevi kalkınma ile ilgili herhangi bir çözüm önerileri yoktur. Ekonomik sorunlar karşısında ortaya koyabilecekleri  bir kaynak paketleri yok. Kısacası, bunlardan millete fayda gelmeyeceği aşikardır. Yaşanan bu sorunların yegâne sebebi Millî Görüş’ten uzak kalmak, Millî Görüş’ün ilke ve esaslarını yerine getirmemektir. Milletimizin tek çaresi, tek ümidi Millî Görüş, Yeniden Refah, Yeniden Erbakan’dır. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ekonomi ile ilgili sorunlar, gençlerimiz ile ilgili sorunlar, Tarım ve Hayvancılıkla ilgili sorunlar, eğitimle, uluslar arası ilişkiler ve dış politikalarla ilgili sorunlar, hukuk adalet alanında, yabancıların göç politikalarıyla ilgili sorunlar, paylaşımda ve yönetimde adalet, yolsuzluklarla mücadele, ahlak ve manevi kalkınma ile ilgili sorunlar, emeklilerimiz, atanmamış öğretmenlerimiz ve sağlık alanıyla ilgili sorunlar, polis jandarma ve bekçilerimiz ve engellilerle ilgili sorunlar, Doğu ve Güneydoğu Bölgesiyle ilgili sorunlar kısaca ülkemizin, milletimizin ne kadar sorunları varsa hepsinin bilimsel ispatlı çözümlerini ortaya koyan tek parti Yeniden Refah Partisi; bu sorunları çözecek başaracak inançlı, maneviyatlı, samimi milli görüşçü kadrolarıyla iktidara hazırdır.” dedi.

Zafere giden yol sandık teşkilatlanmasından geçiyor

Seçimlerde zafere giden yolun sandıklara sahip çıkmaktan geçtiğini söyleyen Zerdeci, “Milli görüş geleneğinde sandık namustur, sandıklara sahip çıkmak namus meselesidir. Zafere giden yol, sandık teşkilatlanmasından geçiyor. Sandıklarda var olmaktan geçiyor. Bugün Rize’‘de 900 yakın sandık baş müşahidimizi belirledik. Bundan böyle yorulmadan, yılmadan her daim çalışma içerisinde olarak ilimizdeki 1049 sandık baş müşahitlerimizi en kısa zamanda tamamlayıp seçimlere çok güçlü bir şekilde gireceğiz. Bu hayır yarışında Rize teşkilatları olarak en başarılı iller sıralamasında yerimizi alarak seçimlerden zaferle çıkacağız inşallah.” şeklinde konuştu.