Zerdeci: Milli Görüş'ün 21 yıllık Meclis hasretine son vereceğiz

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçim çalışmaları kapsamında Fındıklı ilçesini ziyaret ettiler.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarına Fındıklı ilçesinde devam eden Yeniden Refah Partisi Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci ve 2. Sıra Adayı Samet Şişman, Fındıklı halkından Yeniden Refah Partisine destek istediler.

"Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz" diyen 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, "Yeniden Refah Partimiz her şartta yanlışa yanlış, doğruya doğru diyen siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar oldu. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde halkımızın desteğiyle 21 yıllık Meclis hasretine son vereceğiz ve Milli Görüşü yeniden Meclise taşıyacağız." dedi.

"Yaptık, yine yaparız"

Rize'de gördükleri yanlışları ve eksikleri Mecliste çok daha etkili bir şekilde dile getireceklerini söyleyen Zerdeci, "Geçmiş dönemde çaya, fındığa, işçiye, memura, çiftçi, esnaf ve emeklilere en yüksek zammı veren Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız vardı. Şimdi de yaptık yine yaparız diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan var. Biz Yeniden Refah Partisi olarak yapacağız, edeceğiz demiyoruz yaptık yine yaparız diyoruz. Bizim geçmişte kapı gibi iş bitirme belgemiz var. 81 ilimizde 681 refah projeleri kitabımız hazır. Rize ilimizde  hangi tesis kurulacak, nasıl istihdam sağlanacak, hangi yatırım öncelikle yapılacak bunların hepsinin planları bizde mevcut. Hepsinden de önemlisi bu projeleri, hayata geçirecek Milli Görüş kadrolarımızda hazır." şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde Milletvekili Adaylarına Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan vekili Bayram Yolgider, Fındıklı İlçe Başkanı Akman Uzuner ve teşkilat mensupları da eşlik etti.