Zerdeci: İktidara en yakın parti Yeniden Refah Partisi'dir

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, yapılacak ilk seçimde iktidara en yakın partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu söyleyerek, bundan böyle Yeniden Refahsız bir hükümet kurulamayacağının görüldüğünü ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı’nın Aralık Ayı İl Divan Toplantısına; Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ve MKYK üyesi Samet Şişman ile partililer katıldı. Heyet toplantı öncesinde Merkez İlçede esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, partilerinin il genelinde çok güçlü bir ivme kazandıklarının ve üye kayıtlarının her geçen gün artarak devam ettiğini belirterek “İlimizde köy ve mahalle başkanlarımızın, sandık baş müşahitlerimizin atamasını yaparak teşkilatlarımızın büyük bir bölümünü tamamladık. İl genelinde artık seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız." dedi.

Yeniden Refahsız Hükümet kurulamayacağı görülmektedir!

Yeniden Refah Partisi olarak henüz seçime girmemiş bir parti olmalarına rağmen şu anda Ana Muhalefet partisi görevini üstlendiklerini söyleyen Zerdeci, "Partimizin yaptığı muhalefet halkımızda büyük karşılık bulduğu için hükümetin bazı yanlışlardan dönmek zorunda kaldığını görmekteyiz. Bu durum Yeniden Refah Partisinin hak’tan ve halktan aldığı güçle siyasete yön veren belirleyici bir konuma geldiğini göstermektedir. Önümüzdeki seçimde İktidara en yakın parti Yeniden Refah Partisidir. Bundan böyle Yeniden Refahsız hükümet kurulamayacağı görülmektedir.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı yaptığı konuşmada, Rize’ye ilk defa geldiğini belirterek, “Gözlemlemelerim neticesinde yeşil Rizemizin istenilen ölçüde yatırım almaması karşısında üzgünlüğümü ifade etmek isterim. Yeniden Refahlı günlerde yeşil Rizemiz sadece yeşili ile değil üretimi, istihdamı, kalkınması, gelir seviyesi yüksek Rize olarak anılacaktır ve hak ettiği yatırımları alacaktır.” dedi.

İkinci Erbakan döneminin başlaması için engel yok!

STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ise yaptığı konuşmada, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnafın, işçinin, emeklinin ve memurun Erbakan özlemini bir kez daha gördüklerini belirterek, “İkinci Erbakan döneminin başlaması için artık önümüzde engel olmadığını sahada tespit etmiş bulunmaktayız. Teşkilat mensuplarımızın durdurak bilmeden yapmış olduğu çalışmalar ile önce Ahlak ve Maneviyat, refah seviyesi yüksek, paylaşımda adalet, yönetimde adalet ilkeleri ışığında Milli Görüş felsefesi ile yönetilecek Türkiye için artık sayılı günler kalmıştır.” şeklinde konuştu.