Zerdeci: Ak Parti'den sonra milletvekili çıkartabilecek tek parti durumundayız

TAKİP ET

14 Mayıs pazar günü yapılacak seçimlere saatler kala, Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili adayları Mehmet Akif Zerdeci, Samet Şişman ve Mümin Bakırcı seçim çalışmalarına Rize merkezde devam etti.

1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Akif Zerdeci yaptığı açıklamada, "Bir seçim maratonunda sona doğru gelirken seçim takvimi başlamadan partimizin kuruluşundan sonra il başkanlığı görevim sürecinde yaklaşık dört yıl boyunca Rize’mizin her bölgesini gezdik ve bütün hemşerilerimize Yeniden Refah Partimizi tanıttık. Milletvekili adaylarımız açıklandıktan sonra uzun sürecek bir çalışmayı çok kısa bir sürede tamamlamaya çalıştık. Bu kısa seçim süresi zarfında Rize'mizin neredeyse her bir toprağını karış karış gezdik ve hemşerilerimizle buluştuk." diye konuştu

İttifak hukukuna yakışmayan bir durum

Yeniden Refah Partisi olarak Rize’de vatandaştan büyük bir teveccüh gördüklerini söyleyen Zerdeci, "Şu an gelmiş olduğumuz durumda Yeniden Refah Partisi olarak Rize’de Ak Parti’den sonra milletvekili çıkartabilecek tek parti durumundayız. Aynı ittifakta olduğumuz partilerden Ak Parti'nin vekil adaylarından ve bazı teşkilat mensuplarından AK Parti Rize’de üç milletvekilini kazanamazsa CHP kazanır ittifak içinde diğer partilere verilen oylar boşa gider söylemleri yanlış bir algı, tamamen asılsız, gerçek dışı ve hemşerilerimizin üzerinde kurulmak istenen bir baskıdan ötesi değildir. Bu gibi yaklaşımlar ittifak hukukuna yakışmayan bir durumdur. 14  Mayıs Pazar günü oy kullanmaya gidecek değerli hemşerilerimizin bu asılsız iddialara kulak asmamasını ve gönül rahatlığıyla Yeniden Refah Partimize oylarını kullanabilceklerini bilmelerini isterim." dedi.

Milletvekili adaylarına ziyaretlerinde Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanvekili Bayram Yolgider, Merkez İlçe Başkanı Seyfullah Özçelik ve teşkilat mensupları da eşlik etti.