Yıldıray Koçal ve Fatih Kaan Arıman, Bucaspor'da

TAKİP ET

TFF 3. Lig'in İzmir ekibi Bucaspor, Rizeli golcü Yıldıray Koçal ile defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman'ı kadrosuna kattı.

Yaklaşık 2,5 yıl sonra transfer yasağını kaldıran TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Bucaspor, devre arası transfer dönemini 10 ismi kadrosuna dahil ederek tamamladı.

Transfer yasağının kalkmasının ardından son gün üst üste transfer bombalarını patlatan Sarı-Lacivertli ekip, Rizeli 28 yaşındaki golcü futbolcu Yıldıray Koçal ve yine Rizeli 24 yaşındaki başarılı stoper Fatih Kaan Arıman’ı sezon sonuna kadar kadrosuna dahil etti.

Gol makinesi

Profesyonel futbol kariyeri boyunca oynadığı liglerde 3 sezon gol kralı olan Yıldıray Koçal, sezon başında transfer olduğu Pendikspor’dan devre arasında ayrılarak yani takımı Bucaspor’a imza attı. Bugüne kadar 16 kez 1. Ligde, 109 kez 2. Ligde, 108 kez 3. Ligde ve 12 kez Türkiye Kupası maçlarında forma giyen Yıldıray, 9 yıl içinde 64’ü 2. Lig, 65’i 3. Lig ve 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 133 gole imza attı.

Futbola 7 yaşında Rize Kalespor'da başlayan ve burada 17 yaşına kadar top koşturduktan sonra Ankaraspor (Osmanlıspor) altyapısına transfer olan Yıldıray, ardından döndüğü Keçiörengücü'nde 2010 yılında profesyonel olmuştu. Rizeli futbolcu bugüne kadar ayrıca Altınordu, Bak Spor Kulübü (Bugsaş), Menemen Belediyespor ve Pendikspor formalarını giydi.

Defans ondan sorulur

Son 3,5 sezon Ofspor forması giyen ve burada şampiyonluk da yaşayan 24 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman, devre arasında kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Futbola 11 yaşında Telekomspor'da başlayan ve 14 yaşında Çaykur Rizespor altyapısına transfer olan Fatih Kaan, 87 resmi müsabakada formasını giydiği Yeşil-Mavili kulüpte 19 yaşında profesyonel sözleşmeye imza atarak yarım sezon Maltepespor'a kiralanmıştı. 2015/2016 sezonunda 3. Ligde mücadele eden Ofspor ile sözleşme imzalayan ve Bordo-Mavili Kulüple şampiyonluk da yaşayan Fatih Kaan, bugüne kadar 3. Ligde 37 maç, 2. Ligde 24 maç ve Türkiye Kupasında 6 maç forma giydi.

Fatih Kaan Arıman’ın forma giydiği maçlarda Ofspor, ligin en az gol yiyen takımı olmayı başarırken, en çok puanı da Arıman’ın oynadığı maçlarda topladı.