Yeşilçay Yurtkur'da kariyer semineri

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi Yurtkur Eğitim Seminerleri kapsamında, Türkiye Genelindeki tüm Yurtkur Öğrenci Yurtları Müdürlüklerinde hayata geçirilen, Kariyer Planlaması Semineri Rize Yeşilçay Yurdunda da yapıldı.

Rize Yeşilçay Yurtkur Müdürlüğü Konferans Salonunda Gerçekleşen Kariyer Planlaması Semineri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Akdoğan Tarafından Verildi.

Yeşilçay Yurt Müdürü Ensar Mutlu ve Yurt Personelinin de katıldığı, Kariyer Planlaması Semineri Eğitmeni RTEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Kariyer, mesleğinizi yaparken kendinize koyduğunuz hedefler doğrultusunda iş deneyimi kazanırken, gerekli eğitimleri alıp, mesleki ve bireysel açıdan kendimizi geliştirme ve gerçekleştirme sürecimizdir. Kariyer, en klasik şekli ile sonu olmayan bir yol benzetmesi ile tanımlanır. Çünkü insanın kendisini geliştirmesinin ve dönüştürmesinin sonu yoktur. Yapacağınız işte kendinizi mesleki açıdan geliştireceğini düşündüğünüz anları ve konuları tespit edip, gerekiyorsa bir uzmanından destek alarak, ilgi alanınız ve becerileriniz doğrultusunda ilerleyebileceğiniz ve kendinizi geliştireceğine inandığınız alanlara eğilip, kendinizi mesleki, ekonomik, sosyal ve kişisel açılardan tatmin edebilmenizdir.” diye konuştu.

Haber: Bayram Ali Kavalcı