Yeniden Refah, Yolbaşı'nda parti binasını açtı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Yolbaşı Köyü parti temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Teşkilatı, Ramazan etkinliklerinin sonuncusunu Kalkandere ilçesine bağlı Yolbaşı köyünde Yolbaşı Köyü parti binasının açılışı ile tamamladı.

Programa STK’lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Kalkandere İlçe Başkanı Muhammet Çolak, Yolbaşı Köyü Başkanı Mustafa Uzun, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

Ramazan ayı boyunca il genelinde düzenledikleri ziyaretlerle vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten İl Başkanı Zerdeci, "Ramazan ayında parti çalışmalarımız çok etkili ve bereketli geçti. İl genelinde bir çok yerde halkımızla bir araya geldik, halkımızın sorunlarını dertlerini dinledik, siyasetten, bizlerden beklentilerini ilettiler. Çaresizlik ve ümitsizlik içerisinde kalan bir çok vatandaşımızdan acaba Erbakan dönemi yine geri gelir mi, bu işler tekrar düzelir mi diye meraklı sorularını dinledik. Bugün Milli Görüşün gerçek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi, ülkemizin düşmüş olduğu bu maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşunun tek adresidir. Bunu nasıl başaracağımızın reçetesi, formülü bizdedir. Dün nasıl yaptıksa bugün de aynı şekilde yapmaya hazırız ve gerçekten bunu başarabilecek inançlı kadrolara sahibiz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yolbaşı Köyü parti binasının açılışı dualarla birlikte gerçekleştirildi.