Yeniden Refah Rize Merkez İlçe'ye Hızır Can atandı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına Hızır Can atandı.

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik’in görevinden alınması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkan Yardımcılığı, İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini yürüten Hızır Can atandı.

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can yapmış olduğu yazılı açıklamada; "Milletimizin Refahı, tüm insanlığın kurtuluşu ve selameti için yola girdiğimiz bu kutlu davada bulunmak, bu davanın bir neferi olmak bizler için en büyük şereftir. Erbakan Hocamızın söylediği gibi; 'Bu dava için çalışmak herkese nasip olmaz, bütün mesele bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir.' Önemli olan Nuh’un gemisinde olmaktır. Davada hangi görevde olursak olalım o görev bizim için çok kutsal ve çok önemlidir." dedi.

Hızır Can, kuracakları Merkez İlçe Teşkilatıyla toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla görevlerini sürdüreceklerini dile getirerek, "Halkımızın bize gösterdiği büyük teveccühe layık olmak, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmak, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmak ve almış olduğumuz bu bayrağı en yükseğe taşımak için  tüm gayretimle çalışacağıma söz veriyorum. Bizden önce Merkez İlçe teşkilatında görev yapmış ihlaslı ve samimi olarak çalışan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Görüş Davasının tek temsilcisi gerçek savunucusu olan Yeniden Refah Partisi tüm kadrolarına muvaffakiyetler ve üstün başarılar diliyorum." dedi.