Yeniden Refah Rize Merkez İlçe'den Salarha çıkarması

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Salarha Belde Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde "Yeni Normal" hayata geçiş yapılmasıyla birlikte yeniden sahaya inen Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı, teşkilat ziyaretleri kapsamında Salarha Belde Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Salarha Belde Başkanı Abdullah Çalık ve yönetimi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik, "Pandemi sürecinde sürekli sanal ortamda gerçekleştirdiğimiz teşkilat toplantılarımızı artık bir arada yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Yönetimiyle birlikte çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Özçelik, "Ülkemizin hem maddi hem de manevi olarak en zor günlerinde Milli Görüş elini taşın altına koymaktan hiç kaçınmadı ve de kaçınmayacaktır." dedi.



İçinde bulunan süreçte ülke siyasetinin en büyük sıkıntısının iktidar ve muhalefet partileri arasında çözüme yönelik projeler yerine birbirlerini yıpratıcı ve ayrıştırıcı konuşmalar ile davranışların olduğunu belirten Başkan Özçelik, "Bu tür yaklaşımlar ülkemize, ümmete ve tüm dünyada yayılmakta olan zulme engel olacak bir yol değildir. Bu yüzden doğru olan, Milli Görüş düşüncesinin de en büyük yol haritası olan birbirimizi kusurları ile sevmek ve de doğruyu bulabilmek için istişare ve ortak akıl yolunu seçmektir. Bizler bu düsturla ilimizde Milli Görüş kardeşliğini sağlamak adına elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Daima yapıcı ve çözüm odaklı siyaset yapma taraftarı olduklarını belirten Başkan Özçelik, "Sırf eleştirmek için bu koltuklarda oturmayacağız. Hangi partiden olduğuna bakmaksızın Rizemizde yaşayan herkesin temsilcisi olmak adına çalışmalarımızı tüm ilçe ve belde teşkilatlarımızla birlikte sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.