Yeniden Refah Rize'de birlik ve beraberlik mesajı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci tüm ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İl genelindeki çalışmaların değerlendirildiği toplantıda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verildi.

İl Başkanı Zerdeci, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, "İlçe Başkanlarımızla yapmış olduğumuz toplantımızda, partimize halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi alakayı ve yeni katılımları değerlendirip, yıl sonuna kadar hedeflerimizi belirleyip, yapacağımız çalışmalarımızı, programlarımızı görüştük. Toplantımızın sonunda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vererek Genel Başkanımıza bağlılığımızı ve sadakatimizi tazeledik." dedi.

Son günlerde Rize'de partilerine karşı bir takım karalamalar ve saldırılara şahit olduklarını söyleyen Zerdeci, "Aslı astarı olmayan bu kasıtlı ve yanlış davranışlarla bir yere varılmayacağını herkes görmüş oldu. Bunlar partimize bir zarar vermediği gibi, aksine teşkilatımızın birlik beraberliğini, daha fazla birbirine kenetlenmesini, azim ve kararlılığını arttırmış oldu. Yeniden Refah Partisi olarak Rize ilimizde yıl sonuna kadar tüm teşkilatlarımızı tamamlayıp 500’ü bu ay içinde olmak üzere, yıl sonuna kadar 2.000 yeni üye partimize kazandırarak üye sayımızı 5.000’e yükseltme hedeflerini belirledik, çalışmalarımızı bu hedefler doğrultusunda yoğunlaştırdık." dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe başkanlığı görevine Hızır Can'ın atandığını da hatırlatan Zerdeci, "Kardeşimize yeni vazifesinde Yüce Allah’tan üstün başarılar, yüz aklığı ve muvaffakiyetler diliyorum." dedi.