Yeniden Refah Partisi Rize'de 5 ilçe başkanını belirledi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, 5 İlçe Kurucu Başkanlığı ataması gerçekleştirerek Rize'de teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

23 Kasım 2018 tarihinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan Genel Başkanlığında kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Rize İl Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Yeniden Refah Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Merkez İlçe ile birlikte 5 ilçe başkanlığına Kurucu İlçe Başkanlığı Yetki Belgesi verdiklerini ifade etti.

Zerdeci, Merkez İlçe Başkanı olarak Ensar Özçelik, Derepazarı İlçe Başkanı olarak Muzaffer Metin, Çayeli İlçe Başkanı olarak Ahmet Kızılkaya, Ardeşen İlçe Başkanı olarak Orhan Çağatay ve Çamlıhemşin İlçe Başkanı olarak Fatih Kaptan'ın belirlendiğini ifade etti.

“Artık umut, çare, alternatif var Artık Yeniden Refah var” diyerek yola çıktıkları belirten Yeniden Refah Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, "Partimizin kuruluşundan sonra yapılan ilk lansman toplantısında atanan 13 İl Başkanları arasında Rize ilimizde bulunmaktaydı. İl Başkanlığına görevlendirildikten sonra İl Kurucular Kurulu Yönetimini oluşturduk ve Yeniden Refah Partimizi Rize’de İl Binamızla birlikte resmen açmış bulunuyoruz. Ataması yapılan Kurucu İlçe Başkanlarımız da ilçelerindeki çalışmalarını tamamlamışlar ve parti binalarımızı hizmete sokmuşlardır. Kuruluşlarını henüz tamamlayamadığımız ilçelerimizde, kuruluş çalışmalarımız devam etmekte, kısa bir zaman içinde de eksik olan ilçelerimizi tamamlayıp, ilçe kongrelerimizi yapıp akabinde, il kongremizi yaparak kongre süreçlerimizi bitirip Rize ilimizdeki teşkilat çalışmalarımızı tamamlamış olacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Rize'deki kuruluşundan itibaren büyük bir ilgi ve teveccühle karşılaştıklarını ifade ederek, hareketin içinde yer almak isteyen çok sayıda vatandaşın olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Zerdeci, "Önümüzde olan 31 Mart 2019’daki yerel seçimlere zamanın yeterli olmamasından dolayı katılamıyoruz. Bu durumu bir fırsat bilerek bu süreçte teşkilatlarımızı kaliteli ve sağlam bir şekilde kurup bir sonraki milletvekili seçimlerine, iyi hazırlanıp çok daha organize ve çok daha güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Halkımızın bizlere gösterdiği büyük teveccühe layık olmayı, üstlendiğimiz görevleri hakkıyla yapmayı, ülkemizin ve insanlığın yaşamış olduğu sorunların çözümünde katkıda bulunmayı Yüce Allah’tan diliyorum." şeklinde konuştu.