Yeniden Refah Partisi 2. Kuruluş yılını kutluyor

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, partisinin 2'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

23 Kasım 2018 Cuma günü Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan'ın liderliğinde Yeniden Refah Partisi'ni kurduklarını hatırlatan Başkan Zerdeci, "Yeniden Refah Partimizi kurarken yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız'ın 1969'da başlattığı yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı." dedi.

Partinin kuruluş döneminde hem ülke içinde hem de ülke dışında yaşanan zorlukları hatırlatan Rize İl Başkanı Zerdeci, "Milletimiz için 'Paylaşımda Adalet' ve 'Yönetimde Adalet'i tesis edeceğimize dair Milli Görüş Sözü vererek yola revan olduk. Bir kurtuluş ümidi bekleyen mazlum İslam coğrafyasına, üzülmeyin, ye'se düşmeyin, yola çıktık geliyoruz dedik. Milletimiz için Biz Varız, Tüm Ezilenler için Biz Varız dedik." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her köşesinde Yeniden Refah'ı görürsünüz

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, partilerinin bugün Türkiye'de yüz binlerce teşkilat mensubuyla, çalışan, ülke ve millet geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiklerini söyleyerek, "Bugün ülkemizin her köşesini bağımsızlığın ve maneviyatın Hilali, bereketin Başağı ile kuşanmış tabelalarımız ve bayraklarımız sarmış durumdadır. İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanması sonrasında 1. Olağan Büyük Kongremiz'i çoğunluğu gençlerden oluşan 40 binden fazla kişinin katılımı ile, siyasi tarihimizin en büyük kongresi olarak gerçekleştirdik. Bugün Türkiye'nin her köşesinde sokağa çıktığınızda, ülkesine ve milletine hizmet etme sevdasıyla çalışan teşkilat mensuplarımızı görürsünüz. İki yıldır büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz bu çalışmalarda, Türkiye'mizin ihtiyacı olan samimiyete, nezakete, yalnızca vatan ve millet için çalışma anlayışına, en kıymetli manevi mirasa, tertemiz bir geçmişe sahip olan Yeniden Refah Partimiz'in, Milletimiz'den gördüğü büyük teveccühe şahitlik ediyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz." dedi.

Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşacağız

"Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Hak ve Adaletin hakim olacağı Yeni Bir Dünya" hedefine ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Zerdeci, "Başta Milli Kaynak Paketleri-1 kitabımız olmak üzere hazırladığımız tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm Milletimizle paylaştık. Tüm bu projeleri geliştirirken hedefimiz Yeniden Büyük Türkiye'yi inşa etmektir. Milli ve manevi değerlere bağlı, eğitimli ve donanımlı gençliğimizle, anne ve baba olmanın değerini bilen, yeni nesilleri yetiştirecek en sağlam yapının aile olduğunun bilincinde olan Milletimiz'le, refahın ve kalkınmanın üretmekle mümkün olduğunu bilen sanayicimizle, çiftçimizle Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşacağız, ekonomik ve teknolojik bakımdan güçlü Türkiye'yi hayata geçireceğiz. Yeniden Refah Partimiz'in 2. Kuruluş Yıldönümü'nde, bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla Aziz Milletimiz'e, sonsuz teşekkürler ediyoruz." dedi.