Yeniden Refah adayları Ramazanın son iftarında Fındıklı'daydı

TAKİP ET

Yeniden refah Partisi Rize Milletvekili Adayları, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler dolayısıyla Fındıklı ilçesine bağlı Ihlamur köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Rize milletvekili adayları Mehmet Akif Zerdeci ve Mümin Bakırcı vatandaşların istek ve taleplerini dinledi

Ramazan ayının son akşamında Ihlamur Köyü’nde düzenlenen geleneksel iftar programında köy sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili adayları Zerdeci ve Bakırcı, vatandaşlarla Rize’nin sorunları ve bu sorunlar karşısında parti programları ve hazıladıkları projeleri paylaştılar.

Çok samimi bir ortam içerisinde gerçekleşen sohbet köy halkının milletvekili adaylarını böyle özel bir günde yanlarında görmekden memnuniyetlerini dile getirdiler. Karşılıklı olarak 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, milletimize, Rizemize hayırlar getirmesinin temennisinde bulunuldular.

Ziyaret programına İl başkan vekili Bayram Yolgider, Fındıklı ilçe başkanı Akman Uzuner, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.