Yeni yapılan Kaymakamlık ve Belediye binası dökülüyor

TAKİP ET

Rize'nin İkizdere ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin aynı binada hizmet vermesi için yapılan yeni bina, dökülmeye başladı.

İkizdere Kaymakamlığı ve İkizdere Belediyesi’nin daha iyi hizmet vermesi için yeni yapılan dış görünüşü itibariyle yöresel mimariye benzetilen Hizmet Binasında yer yer dökülmeler başladı.

Yapımı daha yeni olmasına rağmen bina etrafındaki döşenmiş granitlerin sökülmesi vatandaşların tepkisini çekerken ’devlet malının sahibi yok mu, bu binayı yapanlar parasını almış gitmiş. Teslim alan yetkililer hiç mi görmemiş. Kaymakamlık ve Belediyenin aynı çatı altında hizmet verdiği bina dökülmeye başladı. Devletin parasına yazık değil mi. Burada harcanan paralar bizim paramızdır.

Binayı İl Özel İdaresi yaptırdı. Bu bina yapılırken o dönemin İl Sekreterinin çıkardığı zorlukları yakından biliyoruz, aylarca o zatın ilgisizliği ile proje değiştirildi ve inşaat boşuna bekledi. Bu derece sakat yapılan işler müteahhide para kazandırmak için mi oldu. Binanın kesin kabulü yapıldı mı yapıldıysa bu işlemleri kabul edenler niye görmezden geldi’ diyor.

Haber: İsmet KÖSOĞLU