Yeni Başkan Salih Küçükaydın seçildi

TAKİP ET

Rize S.S 82 No'lu Kooperatif Başkanlığına seçilen Salih Küçükaydın, hedeflerinin müşterilerine kaliteli hizmet sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak olduğunu kaydetti.

Rize S.S 82 No’lu Taksi Dolmuş Durağı’nda yapılan genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde Salih Küçükaydın başkanlığa seçildi.

Şoför esnafı olarak çok zor bir durumdan geçtiklerini kaydeden Küçükaydın, “Hedefimiz, bütün zorluklara rağmen, arkadaşlarımızla beraber çalıştığımız bölgelerdeki vatandaşlarımıza hizmet odaklı, konforlu ve güvenilir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetimizi en üst düzeyde tutmaktır.” dedi.

Küçükaydın başkanlığındaki yönetim kurulunda Coşkun Koto, Salih Papaker, Alp Aslan Kuru, Mikail Usta, Yusuf Kazdal ve Murat Ayaz yer alırken yedek listede İsmail Temizkan, Resul Karaca, Ramazan Dal, Vacip Sarı, Zeki Çil, Zafer Semiz ve Ayhan Papaker yer aldı.

Yeni yönetimin Denetleme Kurulunda Murat Balcı, Mehmet Aksu ve Kadir Papaker görev alırken yedek listede ise Engin İsmailoğlu, Mümin Zurnacı ve Erkan Balcı yer aldı.

Küçükaydın, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret edeceklerini ve kooperatifin sorunlarını ileterek çözüm arayışı içinde olacaklarını belirtti.