Yazıcı bu kez söylem değiştirip 'Ayrımcılık yok' dedi

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'ye oy vermeyenlerin sorunlarını çözmek için kendi yanlarına gelmemesini söyleyen Hayati Yazıcı, bu kez söylem değiştirerek ayrım yapmayacaklarını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, geçtiğimiz günlerde Çayeli İlçesinde yaptığı konuşmasında vatandaşlara "Çayeli'de sakın fantaziye gitmeyin" şeklinde uyarıda bulunup aba altından sopa gösterircesine, "AK Parti'nin adayı varsa AK Partililer adaylarına oy verecektir. Yanlış yaptıktan sonra her hangi sorunu çözmek için bizim yanımıza gelmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

Kamuoyu tarafından bu söylemlerin, 'AK Parti'ye oy vermeyenlerin hizmet alamayacağı' şeklinde algılanmasının ardından Yazıcı, bu kez Pazar İlçesinde yaptığı konuşmada AK Parti'nin siyasetinin merkezinde millet ve icraatının merkezinde ise insanın olduğunu söyleyerek, "Hiç ayrım yapmadan. Pazar söz konusu olunca tamamı, Rize söz konusu olunca tamamı, Türkiye söz konusu olunca 82 milyon insanımızın tamamı bizim hedef kitlemizdir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haber

AK Parti'ye oy vermeyenlere hizmet yok!