Uzatmada gelen penaltı Rizespor'a ilaç oldu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği ve 1-1 berabere götürdüğü maçta Sakaryaspor'u son dakikalarda gelen penaltı golüyle 2-1 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig'in 32. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Sakaryaspor'u bu kez sahasında konuk etti.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında konuk ekip Sakaryaspor 52'nci dakikada Dimitrov’un golüyle 1-0 öne geçse de Yeşil-Mavililer üç dakika sonra 55'de John Mary ile bu gole karşılık verip beraberliği sağladı. 12 dakika uzatılan karşılaşmanın 90+9'uncu dakikasında yapılan VAR incelemesiyle kazanılan penaltıyı Bolasie golle sonuçlandırdı ve son dakikada gelen bu önemli golle Rizespor Süper Lig iddiasını sürdürdü.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 57 yaparak averaj farkıyla 2'nci sıraya yükseldi ve aynı puandaki rakibi Eyüpspor bu haftayı mağlup kapatınca 3'üncü sıraya gerilemiş oldu. 55 puanda kalan Sakaryaspor ise 4'üncü sırada yer aldı.

Çaykur Rizespor, 17 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.30'da oynayacağı 33. Hafta karşılaşmasında 47 puanlı Boluspor deplasmanına konuk olacak.