Uygun: Taraftarımıza ve Baba Ocağımıza hayırlı olsun

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaraygalibiyetinin ardından yaptığı açıklamada "Rizespor taraftarları bizden böyle bir galibiyet bekliyordu. O güzel insanlara ve baba ocağımıza hayırlı olsun" dedi.

Süper Lig'in 31. Hafta karşılaşmasında İstanbulk deplasmanında Galatasaray karşısında 4-3 galip gelen Çaykur Rizespor'da, takımıının başında ikinci maçına çıkarak 3 puanı alan Teknik Direktör Bülent Uygun, maç sonu yaptığı açıklamada galip geldiklşeri için mutlu olduklarını söyledi.

Televizyonları başında izleyenlerin oynanan futboldan keyif aldıklarını düşündüğünü söyleyen Teknik Direktör Bülent Uygun, "Futbol adına çok güzel bir müsabaka oldu. Taktiksel olarak Galatasaray'ın bir önceki maçta oynadığı oyun siteminde yaklaşık 40'a yakın orta yaptığını biliyorduk. Çift santraforlarına yaptığımız çalışmalarda taktiksel olarak oyun anlayışımızla müsaade etmedik. Aynı zamanda orta yapmalarına da müsaade etmedik. Yapılan hamlelere göre de hamle yaparak o süreçlerin lehimize dönmesini sağladık. Bazen şanssızlıklar da yaşadık ama sonuçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde Fatih Karagümrük maçı var artık ona bakıyoruz" dedi.

Uygun sözlerine şöyle devam etti; "Geçiş oyunlarımızı tamamen sistemsel ve taktiksel olarak rakibimizin savunma oyuncularına göre planladık. Antrenmanlarda uyguladığımız 4 tane golü de atmış olmak bizler adına sevindirici oldu. Daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Rizespor taraftarları bizden böyle bir galibiyet bekliyordu. O güzel insanlara ve baba ocağımıza hayırlı olsun. Futbolcularımın hepsini alnından öpüyorum. Onlar bugün burada yüreğini, beynini, ayağındaki yetenekleri sahaya yansıttılar. Bundan sonra da daha iyi olacağız. Başarmamız gereken daha çok hedef var." şeklinde konuştu.