Usta: Rize'miz için bir ve birlik olmalıyız

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, Rize için bir ve birlik olunması gerektiğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, “Hedefimiz, gayemiz Aziz Milletimizin dertleriyle dertlenmek, sıkıntılarına tercüman olup çareler, projeler, çözüm önerileri sunarak, halkımıza ve ülkemize en güzel hizmeti yapabilmektir.” dedi.

“Devlet millet için vardır, insanı yaşat ki devlet yaşasın” sözlerinin en temel ilkeleri olduğunu belirten Başkan Usta, “Bizim siyasetimizde daima doğruların yanında olup destekleyen, yanlışların karşısında   dik duran, düz yaşayan, doğruları konuşan ve sözün en güzelini söyleyerek mücadele etmek vardır. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu siyasi hayatı boyunca hiç bir zaman oy hesabı yapmamış, daima ay yıldızlı bayrağımız altında, herkesin huzur, barış, kardeşlik ve bolluk içerisinde yaşamasını arzu etmiştir. Bu onun en büyük hayali ve sevdasıydı. Bizler de şehit liderimizin çizdiği bu yolda, Genel Başkanımız Mustafa Destici beyin başkanlığında en güzel şekilde yürüyerek insanlarımızın gönüllerine girerek, makam mevki ve koltuk sevdasından uzak, teveccüh aziz milletimizden takdir rabbimizden deyip, teslimiyet içinde davamıza hizmet edeceğiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi olarak Rize’de kimseyi ötekileştirmeden, siyasi kimliğine, etnik kökenine ve düşüncesine bakmadan siyaset yapmayı  hedeflediklerini söyleyen Başkan Usta, “Bir masa etrafında toplanıp vatandaşlarımızın, çay üreticilerimizin, esnafımızın, gençlerimizin, sorunlarını en güzel şekilde müzakere edip, çözüm yollarını arayacağız. Birlik beraberlik içinde ülkemizdeki diğer şehirlerimize de örnek olacak bir siyaset hedefliyoruz. Ben bilirim, ben yaparım düşüncesinin aksine Rize'miz için bir ve birlik olmalıyız.” şeklinde konuştu.