Usta: Gün siyaset günü değil, yaraları birlikte sarma günüdür

TAKİP ET

BBP Rize Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Usta, devletimizin tüm yaraları saracak gücü olduğunu söyleyerek "Gün siyaset günü değil, yaraları birlikte sarma günüdür." ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Usta yaptığı açıklamada, yaşanan deprem felaketinin ardından kaybedilen canların geri getirilemeyeceğini ancak devlet ve millet güç birliği ile diğer tüm yaraların en kısa sürede kapanacağını söyleyerek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, taralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

"SİYASİ HESAP PEŞİNDE KOŞANLARI KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ"

Yaşanan felaketin ardından devletimizin tüm kurumlarıyla ve milletin seferberliğe geçtiğini söyleyen Usta, "Buna rağmen daha felaketin boyutu gün yüzüne çıkmadan,  bir takım siyasetçilerin devlet nerede, asker nerede diyerek şov peşinde koşmalarını kınıyoruz. Yaralar sarılmadan, insanımız enkaz altında kurtarılmayı beklerken, cenazeler dahi henüz defnedilmeden bu ortamda oy hesabı yaparak, karalama politikası yapanları, koltuk hevesleri uğruna başkalarının kuyularını kazmak isteyenleri, siyasi hesap peşinde koşanları da kendi vicdanları ile başbaşa bırakıyoruz. " dedi.

"GELİN HAYIRDA VE HİZMETTE YARIŞALIM"

Partii ve Alperen Ocakları olarak tüm Türkiye'de “Geride bir tek mağdur bırakmamak” hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Usta, "İlkeli ve düzgün siyaseti ile devlet ve millet için varız diyen Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Vakfımızın Genel Başkanı Sayın Samet Bağcı başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızı emek ve gayretlerinden ötürü yürekten kutluyoruz. Partimiz ve Alperen Ocakları Vakfımız ile, 340 adet yardım TIR’ı, 5 aşevi, ilave 2 mobil mutfak, 5 Koordinasyon Merkezi, 500 arama kurtarma ve 500 yardımcı ekibimizle sahadayız, gelin hep birlikte hayırda ve hizmette yarışalım. Bu yılki Siyasi Partiler Seçim Yardımı tutarı olan 4.5 Milyar TL'yi Depremzede kardeşlerimize bağışlayalım." şeklinde konuştu.