Ünlü Şarkıcı Bengü Rize gelini oluyor

TAKİP ET

Şu sıralar 'Geçmiş Olsun' isimli şarkısıyla dillerden düşmeyen Ünlü Pop Şarkıcısı Bengü, Rizeli İşadamı Selim Selimoğlu ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Ünlü Pop Şarkıcısı Bengü, Rizeli armatör Naci Selimoğlu’nun işadamı ve aynı zamanda Yalova Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan oğlu Selim Selimoğlu ile aile arasında düzenlenen sade bir törende nişanlanarak evliliğe adım attı.

2008 yılında 27 yaşında iken Yalova Altınova Tersanelerinde imal edilen ilk gemiyi o dönem Naci Selimoğlu Denizcilik Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olarak Türkiye’nin en genç armatörü unvanıyla denize indiren Selim Selimoğlu, ünlü şarkıcı Bengü Erden‘e ilişkilerinin birinci yılını kutlamak için geçen ay gittikleri Paris’te evlilik teklifinde bulunmuştu. Bengü’nün, bu renkli evlilik teklifine “evet” demesi ve sosyal medya hesabındaki duygusal paylaşımı, magazin haberlerinde ve sosyal medya gündeminde oldukça yer almıştı.

Bengü’nün Acarkent’teki evinde aile arasında isteme ve nişan töreni gerçekleştirilen çift, bu yaz sade bir törenle dünya evine girecek.

Haber: Recep Ali AKSOYLU