Ünlü sanatçılar GastroRize festivalinde sahne alacak

TAKİP ET

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan GastroRize Festivali'nde ünlü sanatçılar sahne alacak.

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan GastroRize Festivali, 13, 14 ve 15 Ekim tarihlerinde Sahil Otopark alanında gerçekleştirilecek.

Rize'nin kültürel ve gastronomik değerlerini tüm dünyaya tanıtma amacıyla düzenlenen GastroRize Festivali, Rize'nin yöresel lezzetlerinin yanı sıra müzik, eğlence, kültür ve sanat etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Etkinlik boyunca ünlü şeflerin çeşitli lezzetler hazırlayacakları workshop'ların yanı sıra Sahil Otopark alanında ünlü sanatçıların da katılacağı 3 günlük konser etkinlikleri düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında Buray 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.30'da, Soner Sarıkabadayı 14 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30'da ve Ebru Yaşar 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.30'da sahne alacak.

Yöresel sanatçıların da katılacağı etkinlikte Cuma günü Adnan Çakır (18.00) ve Murat Köse (19.15), Cumartesi günü Gökhan Can Boşnakoğlu (17.00), Usame İsmail (18.00) ve Hülya Polat (19.15) ile Pazar günü Ferhat Şimşek (18.00) ve Erol Şahin (19.15) sahne alacak.

Workshoplar'da ise ünlü şefler Ömür Akkor, Eyüp Kemal Sevinç, Doğa Çiftçi, Hasan Durmaz, Rafet İnce, Vedat Başaran, Türev Uludağ, Ayvaz Akbacak, Esra Tükelli, Cüneyt Aşan, Harun Raşit Dönmez, Aydın Demir, Zeki Açıköz, Sahrap Soysal, Umut Karakuş ve Nermin Öztürk Cuma günü katılımcılara çeşitli lezzetler sunacak.

Cumartesi günü workshop'larda Ramazan Bingöl, Talip Bayram, Ebru Erke, Fırat Kaptan, Doğa Çiftçi, Ayvaz Akbacak ve Aydın Demir, Pazar günü ise Ramazan Bingöl, Talip Bayram, Fırat Kaptan, Ali Demir, Uğur Ozan Güneş, Esat Özata ve Asuman Kerkez yer alacak.