Ünlü Kripto Para Borsası SKYBITPRO Artık Türkiye'de!

TAKİP ET

Avrupa'da ve Dubai'de büyük sükse yapan şirket yeni maceralara yelken açıyor.

Kripto para borsasının adından çokça söz ettirmiş markası SKYBITPRO yeni pazar arayışlarına devam ediyor. Avrupa’da ve Dubai’de büyük sükse yapan şirket yeni maceralara yelken açıyor.

17 ükede ve 32 şehirde hizmet veren SKYBITPRO kripto borsası, 10.000’in üzerinde yatırımcı kitlesi ve 250 kişilik uzman kadrosuyla, İtalya, İspanya, Dubai, Amerika ve İngiltere’den sonra Türkiye’ye geliyor. 

Türkiye’de gerçekleşmeyi düşündürdüğü partnership programlarıyla, şube ve temsilciliklere de açık olduğunu gösteren BORSA, ürün çeşitliliği ve düşük komisyon oranlarıyla dikkati çekiyor. SKYBITPRO Dubai CEO’su SarullahTabea ‘’Kripto paraların alım satımı için tüm yatırımcılara ücretsiz eğitimler vererek, ulusal düzeyde kripto bilinci yaratmak en büyük hedefimizdir.’’ açıklamalarında bulundu.

Bu açıklamaların neslinde SKYBITPRO’nun ülkemizde adından sıkça söz ettireceğini şimdiden söyleyebiliriz. Bu büyük markanın ülke sınırlarımız içerisinde yatırımlarını artırması ve kullanıcı sayısındaki doğru orantılı artış ülkemize büyük getiride bulunacaktır.