Ünal Karaman Çaykur Rizespor'a imzayı attı

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Ünal Karaman ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haber: Turgay AYHAN

Çaykur Didi Stadında Başkan Hasan Kartal, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarların katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Karaman, yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, birlik ve beraberlik içinde olunmadığı sürece hiçbir başarının gelmeyeceğini söyleyerek, “Bugün başkan olarak ben varım, hoca olarak Ünal Hoca var. Yarın hiçbirimiz olmayabilir. Camiamızdan tek ricam birlik ve beraberliklerini hiçbir zaman bozmamalarıdır.” dedi.

Görevinden ayrılan İsmail Kartal’a teşekkür eden Başkan Kartal, “Hocamız elinden geleni yaptı. Çok güzel, dört dörtlük bir insandır. İnşallah İsmail Hocamızla olan birlikteliğimize Ünal Hocamızla devam edeceğiz ve kulüpte hep birlikte mutlu olacağız. Bir kulüpte birlik beraberlik olmadıktan sonra mutluluk da gelmez. Ünal hocamız bizi tercih etti ve geldi, sebep olan herkese teşekkür ediyorum. Ünal Hocamız kendisini kanıtlamış birisidir ve burada da başarılı olacağına son derece eminim. Bu seneyi bilmem ama inşallah seneye çok daha iyi yerlerde olacağız” dedi.

"Görevimiz ateşi tekrar canlandırmak"

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Ünal Karaman, “İşimizin zorluğunu biliyoruz. 17 yaşından itibaren sportif manada gelişen insani anlamda hayatımın hiçbir evresinde hiçbir olaydan korkmadım. Burada yeni bir yüzleşmeye açık olduğumuzu biliyorum. Rizespor’un var olan potansiyelinin çok daha büyük ve güçlü olduğunu biliyorum. Bugün içinde olduğumuz şartlar çok iyi değil. Umuyorum İsmail Hocamızın bıraktığı yerden takımımızı geliştireceğiz. Öncelikle camia olarak bu seneyi layık olduğumuz bir yerde tamamlamalıyız. Kimseyi küçümsemeden, futbolcularımızın psikolojilerini de düzelterek bu sezonu tamamlayıp önümüzdeki yıl da inşallah çok daha büyük başarılar yaşatacak bir durum içinde olmayı ümit ediyorum” dedi.

Bütün ve bir olunduğu sürece aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını söyleyen Karaman, “Eğer düştüğümüz yerde birbirimizin üstüne basmaya kalkarsak olumsuz şeyler yaşarız. Birbirimizi daha da güçlendirip bu camiaya hak ettiği başarıyı el birliğiyle yaşatacağız. Bütün ve bir olduktan sonra samimi duygular içinde mücadele ettikten sonra aşamayacağımız hiçbir şey yok. Bugün burada biz varız yarın başkaları olabilir. Bizim görevimiz ateşi tekrar canlandırmaktır” dedi.

Karaman sözlerini şöyle tamamladı; “Ben hiçbir zaman koltuktan ve formadan güç almadım. İnsanlara hiçbir zaman hayal satmam. Benim işim çalışmak, kaderimizi hep beraber yaşayacağız. Yarışmayı seven bir insanım. Önce bu sezonu atlatmamız lazım. Başarı konuşmayla olacak şey değil. Elbette hedeflerimiz var ve zamanla bu hedefleri hayata geçireceğiz”