Umre Turlarında Firma Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

TAKİP ET

Birçok Müslümanın dini vecibelerinden birisi olan Hac ibadetinin hazırlık aşaması olarak görülen Umre turuna çıkmadan önce seçeceğimiz firmaya dikkat etmemiz gerekir.

Ülkemizde ne yazık ki birçok alanda olduğu gibi bu tür Umre turları düzenleyen firmalar arasında da işiniz hakkıyla yapmayanlar bulunmaktadır. Müslümanlar için ibadet olarak sayılan Umre Turları esnasında aklımızda herhangi bir soru işaret kalmaması gerekmektedir.

Nelere Dikkat Etmeli?

Firmanın Tursab, IATA üyesi olması, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yetkilendirildiğini gösteren A grup acente sertifikasının bulunmasına,

Umre ’ye varana kadar olan yolculuk süresince firmanın ehli müderrisler ile size Umre hakkında eğitim verip vermeyeceği konusu sizin için bir kriter olmalı. Özellikle ilk defa gidenler bu konuda titiz davranmaları gerekir.

Fiyat konusunda anlaşma yapmadan önce araştırma yapmalısınız. Çünkü firmaların hepsinde Umre fiyatları farklı olmaktadır. Özellikle piyasanın çok altında fiyat veren turları seçerken dikkatli olup sözleşme metinin iyi okumalısınız. Kesinlikle elinizde yazılı bir sözleşme olmasını isteyiniz.

Tur boyunca sizi yönlendirecek rehber bulundurmasına

Gittiğiniz bölgelerde seyahat sürecinde firma ile iletişim kurulabilir olması.

Eğer tur paketiniz içinde konaklama bulunmuyorsa bu konuda size yardım edecek rehberin bulunmasına

Firmanın geçmişine bakmalısınız. Özellikle geçmiş dönemlerde Umre Turları düzenlemiş olması önemlidir.

Edaturizm.com.tr olarak hayalini kurduğunuz ve huşu içinde geçirmek istediğiniz ibadet süresince bütün ihtiyaçlarınızı karşılayarak huzurlu bir şekilde yolculuğunuzu tamamlanmanızı sağlıyoruz.