U19 maçında gol sesi çıkmadı ama 5 kırmızı kart çıktı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor u19 takımıyla golsüz bgerabere kalırken olaylı maçta 5 kırmızı kart çıktı.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U19 Ligi B Grubu 25. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 2-1 mağlup ettiği Cesar Grup Ümraniyespor U19 deplasmanına konuk oldu.

Her iki yarısı da golsüz eşitlikle tamamlanan maça, 80'inci dakikada çıkan olaylar damga vurdu. Faul pozisyonu sonrasında ev sahibi ekipte Alperen Ayvaz'ın Rizesporlu Batuhan Çakır'ı iterek düşürmesi sonucu saha karıştı. Futbolcuların birbirine girdiği ve güçlükle sakinleştirilen olayda hakem ev sahibi ekipte Alperen Ayvaz, Muammer Denizhan Taşkan ve Hamza Hacıoğlu'nu, Yeşil-Mavili ekipte ise Muhammet Çelik ve Batuhan Çakır'ı direk kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Maçın son 10 dakikasını ev sahibi ekip 8 kişi, Rizespor ise 9 kişi tamamladı.

Ligin ikinci devresindeki 8 haftada 8 puan toplayabilen Çaykur Rizespor U19 ekibi, bir puanı daha hanesine yazdırdığı grupta haftayı 34 puanla ve 10'uncu sırada tamamladı. Ümraniyespor U19 takımı ise 35 puanla 8'inci sırada haftayı kapattı.

Yeşil-Mavili U19 ekibi, 14 Mart Cumartesi günü saat 14.30'da sahasında oynayacağı 26. Hafta maçında, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup olduğu İstanbulspor U19 takımını konuk edecek.