Türkiye'de Dijital Yayıncılık Digitürk ile Evinizde

TAKİP ET

Dijital yayıncılık tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla ilerleyerek harika bir konuma yükselmeyi başardı. Dijital verinin getirmiş olduğu yenilik ve teknolojik güzelliler her evde farklı deneyimlerin yaşanmasına sebep oldu. Tv deneyimini sil baştan değiştiren dijital yayıncılık, normal bir görüntünün 5 katı çözünürlüğü evlere taşımayı bildi.

Türkiye’de dijital yayıncılık denildiğinde akla ilk gelen firma konumunda ki Digitürk, birbirinden özel yayın ağları sayesinde farklı konseptleri size ulaştırıyor. Dijital yayıncılığın getirmiş olduğu avantajlar ile karşınıza çıkan Digitürk, eşsiz fırsatları değerlendirmenizi sağlayarak tematik kanalların keyfini tamamen size ulaştırıyor. Farklı bir deneyim yaşamak isteyenler, Digitürk tarafından sunulan onlarca paketin içerisinden kendisine uygun olanı seçerek tv deneyimini geliştirmeye başlıyor. Farklı tematik kanallarda ve yayın akışı sayesinde teknolojik olanakları kullanmanıza imkan tanıyan Digitürk, geri planda yer alan destek ekibiyle de işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Digitürk konusunda yardım aradığınız konuları  doğrudan satış kanalı ile çözebilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyaç duyarsanız yapmanız gereken digitürk destek ekibine başvurmak veya sizin için hazırlanan özel yardım sayfasını ziyaret etmek olacaktır.

Pek çok kişi zaman zaman karşılaşabilecekleri sorunlar için çözüm arayışına gidebilir. Digitürk’te çözüm arayıp bulabileceğiniz kolay rehberleri bünyesinde barındırır. Karşılaşabileceğiniz olası sorunları önceden tespit eden ve bunu rehber haline getirerek müşterilerine sunan Digitürk, aradığınız tüm cevapları önceden size sunarak farklı bir işlev kazanıyor. Yazılımsal veya donanımsal olarak bir desteğe ihtiyacınız olduğunda digitürk destek ekibi bir telefon kadar size yakın olacaktır. Digitürk’ün yardım servisine başvurmanız halinde hızlı ve çözüm odaklı bir destek alacak, yardım faaliyetlerinden yararlanabileceksiniz. Bazı sorunlar ise herhangi bir yardım almandan kendi kendinize çözebileceğiniz niteliklere sahip oluyor. Bu gibi sorunlar önceden çözüme kavuştuğundan size verilen talimatları harfiyen uygulayarak çözüme kavuşabilirsiniz. Müşteriler, genel anlamda Digikutulardan yana sorunlar yaşadıklarını ifade ediyor. Bu kutularda yaşanan sorunları ise kolay ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Eksik kanal sorunu, siyah görüntü sorunu, seste veya görüntüde donma veya takılma sorunları, Digikutunun kilitlenmesi, digi kutunun açılmaması, HDMI bağlantıları sebebiyle ortaya çıkabilecek sorunlar, ön panelde ışığın yanmaması, görüntü ve renklerde ortaya çıkan dalgalanmalar, kumanda sorunları, pin kodunu unutmanız veya sıfırlama gibi karşılaşabileceğiniz problemleri yeni abonelik sayfasından çözüme kavuşturabilirsiniz.

Digitürk hiçbir sorunu çözümsüz bırakmıyor. Eğer karşılaştığınız sorunları tam ve detaylı olarak ararsanız daha önceden aynı sorunların yaşandığını ve tekrarlanması halinde çözülebileceğini rahatlıkla anlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken karşılaştığınız sorunlarda çözüm önerilerine uymak ve harfiyen yerine getirmek olacaktır. Digitürk, sorunun büyümeden çözülmesine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.