Türk Büro-Sen Rize'de Hacımustafaoğlu yeniden Başkan

TAKİP ET

Türk Büro Sen Rize Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanı İbrahim Hacımustafaoğlu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Türk Büro Sen Rize Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, mevcut başkan İbrahim Hacımustafaoğlu başkanlığındaki tek liste ile gerçekleştirildi. Hacımustafaoğlu’nun seçime katılan 91 delegenin oyunu alarak tekrar şube başkanı seçildiği kongrede yeni yönetim kurulu da belirlendi.

Kongrede konuşan İbrahim Hacımustafaoğlu, "Biz memurlar bu kadar edilgen, bu kadar uzaktan kumanda edilen ve dünyanın hiçbir yerinde sivil toplum kuruluşu kabul edilmeyen bu sendikamsı yapı tarafından temsil edilmeyi hak etmiyoruz. İnsan onur ve haysiyeti dokunulmazdır. Devlet erki buna saygı göstermek ve bunu korumakla yükümlüdür. Bu nedenle İnsan onuruna yakılır bir hayat standartı talep ediyoruz." dedi.

Hacımustafaoğlu başkanlığındaki Yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde:

Yönetim Kurulu (Asıl): İbrahim Hacımustafaoğlu, Zafer Tatoğlu, Ahmet Kaytaz, Ahmet Çelik, Hüseyin Dilsiz, Faruk Ünlü, Aşkın Özdemir

Yönetim Kurulu (Yedek): Asuman Yanar, Cemal Zeki Eyüpoğlu, Metin Yanık, Murat Fırat, Serap Demir Ustaoğlu, Oktay Kara, Gülşah Kanbur

Denetleme Kurulu (Asıl): Mustafa Kuk, Mehmet Yıldız, İsmail Demirci, Kübra Kul, Umur Kıymaz

Denetleme Kurulu (Yedek): Fatma Özlem Engin, Ayşe Çakır, Muhammet Orçun Akmehmet, Emine Özyaman, Yavuz Köse

Disiplin Kurulu (Asıl) : Mustafa Tüfenk, Cihan İlhan, Seden İşgören, Tayfun Kağanoğlu, Hızır Balcı.

Disiplin Kurulu (Yedek): Yaşar Akgün, Gül Cennet Yağcı, Ayten Kişmir, Engin Bacak, Mustafa Dönmez

Üst Kurul Delegeleri: İbrahim Hacımustafaoğlu, Zafer Tatoğlu, Faruk Ünlü.