Tüm Gözler Türk Telekom Stadyumunda

TAKİP ET

Yoluna UEFA Avrupa kupasında devam eden Galatasaray evinde Portekiz Benfica takımını ağırlayacak. Benfica Galatasaray maçı öncesi Avrupa'nın en önemli gözlemcileri Benfica takımının genç yıldızı olan Joao Felix için Türk Telekom stadyumuna gelecek. Avrupa temsilcileri geç futbolcuyu yakın takibe almak ve izlemek için Galatasaray Benfica maçını bekliyor.

Portekiz Basını Haber Yaptı

Portekiz basınının yaptığı habere göre bu yıl gösterdiği performans nedeni ile genç futbolcu yakın markaja alan Avrupa gözlemcileri ayrıca, takımda bulunan bir diğer yıldız futbolcu Ferro'yu da yakın markaj altına almış durumda.

Bu sezon Benfica forması altında başarılı futbol sergileyen genç yıldız Felix çıktığı 23 maçta toplamda 9 gol ve 5 asist yaptı. Sözleşmesinde serbest kalması için oldukça yüksek bir meblağ bulunan futbolcu için birçok kulüp yakın markajda.

Kader Maçı

Galatasaray Benfica maçı için sadece bu iki oyuncu değil ayrıca Bruno Lagenin de göstereceği performans merak konusu olmuş durumda. Bruno'nun göstereceği performans takımda geleceğini etkileyecek. Benfica Galatasaray maçında göstereceği performans sonrasında teknik direktör ile yola devam kararı alınacak. Alınacak galibiyet sonrasında genç teknik direktör ile yönetim yeniden masaya oturarak yeni bir sözleşme imzalayacağı konuşuluyor. Benfica başkanı Filipe teknik direktör ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayarak takımda kalmasına karar verecek.