Trabzon Web Tasarım

TAKİP ET

Marka, ürün, hizmet, kişi ve kurumları hedeflerine ulaşmasında destek olacak, ihtiyaçlarını karşılayacak, müşterilerine ve ortaklarına kendisini anlatırken geri bildirimleri alarak gelişmesine de yardımcı olacak dijital dünyadaki görünür yüze web sitesi denilmektedir. Web sitesi için tanıma uygun bilgileri içeren site yapmak yeterli iken başarılı bir web sitesi için görünenden daha fazlasını yaparak hedef kitlenin ilgisin çekerken rakiplerin önüne geçen bir site yapmak günümüz firmalarının olmazsa olmazıdır.

Başarılı web sitesinin yapılabilmesi için de firmalarında alanında en iyi hizmeti sunan web tasarım şirketiyle çalışması hem prestiji hem de satışları açısından zorunluluktur.

Web Site Çeşitleri

Web site kurulum aşamasında ihtiyacınız olan kim olduğunuzu anlatan web site yapmak en önemli adımdır. Çünkü ihtiyaca, amaca ve gerekliliklere göre trabzon web tasarımı yapılacaktır.

·         Kurumsal Web Site

·         Kişisel Web Site

·         E- Ticaret Web Site

·         Emlak / İlan Web Site

·         Portal Web Site

·         Rezervasyon Web Site

·         Haber Web Site

Web Sitesinin Amacı Nedir?

Web sitesi kurum ya da işletmelerin müşteriye direkt olarak ulaşmasını sağlayan platformlardır. Amacı müşteri ve potansiyel müşterilerin siteyi ziyaret etmelerini sağlayarak marka imajı oluşturmak ve hedef kitle nezdinde değer kazanmaktır. Böylece hedef kitle satın alma aşamasına geldiğinde tercih edilen olmak için hedef kitleye de yaklaşılmış olur. Marka imajının oluşturulmasına ya da desteklenmesine yardımcı olan web site araçlarının hedefine ulaşabilmesi için web tasarımına da önem verilmelidir. Örneğin; göz yoran, bir türlü açılmayan, karışık web siteler tüketici de negatif etki bırakırken okumaktan zevk aldığı, hızlıca açılan, ilgi çekici siteler de pozitif etki yaratacaktır.

·         Ürün, marka ya da kurumun ihtiyaçlarını karşılar.

·         Hedef kitleye kolayca ulaşılmasına destek olurken doğru bilgi akışı sağlar.

·         Kurumsal imajın desteklenmesine yardımcıdır.

Web Sitesi Neden Önemlidir?

Sürekli değişen ve gelişen rekabet koşullarında firmaların kendilerini müşterilerine anlatabilmesi için en etkin kullanılan kanallardan birisidir. Bu yüzden de web tasarımlarının arama motorlarında görünür olarak ilk sırada yer alması için her parametreye önem verilerek site hazırlanmalıdır. Rakiplerin önüne geçmek, ürünlerinizle ilgili hedef kitleye bilgi vermek, kurumsal imajı desteklemek, güvenilirlik ve marka değeri oluşturmak için web sitesi önemli bir araçtır.