Tesettür Spor Tulum Modelleri

TAKİP ET

Zarafeti ve şıklığı ile çok sevilen tulumlar, rahatlıkları ile de tesettürlü kadınlar tarafından çok beğenilen giyim ürünlerinden.

Ama tesettür giyime uygun tulum bulmak kolay değil. Bunun nedeni, genellikle tulumların dar kesim olarak üretilmesi ve beden hatlarını ortaya çıkarması. Tesettür tulum modelleri ise vücut şeklini belli etmemeleri için fazla dökümlü ve bol kesim yapılıyor. Bu da tesettür tulumlarının salaş bir görünüme sahip olması demek. Tesettürlü hanımların tulumlarla ilgili bir diğer tereddüdü de bu ürünlerin giyildiğinde iç göstermeyecek şekilde üretilmiş olmaları gerektiği. Bunun önüne geçmek için piyasadaki tesettür tulum modelleri kalın ve hava geçirmeyen kumaşlardan yapılıyor. Bu kumaşlar ise terlemeye neden olurken ve ara mevsimler ile yaz aylarında tulum giymeyi zorlaştırıyor. Zülays ise genç tesettür tulum modelleri ile tüm şüpheleri giderirken çok şık ve tarz görünmenizi sağlıyor.

Tesettür giyimde müşteri isteklerini rehber alarak üretim yapan Zülays tulum modellerinde klasik ve spor tarza yer vermiş. Klasik modellerde tek renk, düz kesim ve genç paçalı çeşitler hâkim. Kemerli olan bu tulum çeşitleri zarafeti ile büyülerken pastel renkleri ile ruh okşuyor. Zülays’ın tesettür spor tulum koleksiyonu kendinden kemerli, pileli ve şifon modeller ile salopetlerden oluşuyor. Kendinden kemerli modeller saten kumaşlardan yapılmasına rağmen, kuşağı ve spor kesimi ile günlük olarak da giyilebilir. İnce çizgili kumaşı ve arka fermuarı ile çok asil bir görünümü olan kendinden kemerli genç tesettür tulum siyah ve taş renginde üretiliyor. Siyah, şeftali rengi ve mürdüm renk seçenekleri bulunan pileli genç tesettür tulum modeli ise bel hizasından genişleyerek pantolon etek şeklinde aşağı doğru iner ve vücut hatlarını belli etmez. Astarlı, iç belli etmeyen şifon tulumlar ise minik çiçek desenleri ile feminen bir hava yaratırken ve bol paçasıyla konforlıu bir giyim deneyimi sağlıyor. Hem topuklu hem de spor ayakkabılarla kombinleyebileceğiniz şifon modeller fiyatları ile de yüzünüzü güldürüyor. Zülays’ın tesettür spor tulum modelleri arasından spor tarzı tam olarak yansıtanlar ise salopetler. Hâkî rengi olan salopet model tulum kanvas kumaştan yapıldığından her mevsim giyilebiliyor. Göğüs kısmındaki fermuar detaylı cebi, yan cepleri ve farklı renk askılarıyla spor bir stil yakalamanıza olanak veren Zülays salopet modelleri, içine giyilecek uzun kollularla genç bir görünüme de imza atar. Klasik ve spor tüm Zülays tesettür tulum modelleri çok uygun fiyatlarla zulays.com internet adresinde sizleri bekliyor.