Teknolojiye Dair Her Şey Burada

TAKİP ET

21. Yüzyılda, bilgi teknolojileri konusunda artan bilgi ihtiyacı açıkça görülmektedir. Teknolojinin gelişmesi, teknoloji konusunda da bilgi ihtiyacını beraberinde getiriyor. Her gün ortaya çıkan yenilikler, değişimler veya geçmişten beridir var olan teknolojik gelişmeler hakkında bilgi ihtiyacı sürekli artmakta ve her geçen gün insanlar teknolojiye daha çok yakınlaşmaktadır. Hâl böyle olunca, Teknoloji ve teknolojik aletler konusunda bilgi veren sitelerin kıymeti de artıyor. Doğru bilgiyi en anlaşılır şekilde aktaran sitelerin bilinirliği artıyor ve daha fazla tercih diliyor. İşte tam da bu konuda yükselişte olan bilgi sitelerinden biri; www.davutsahin.net

Davutsahin.net Nedir?

Bu web sitesi, teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan birçok konuda makaleler yayınlamakta ve insanları aydınlatmakta olan bir bilgi kaynağıdır. Bu web sitesinin kurucusu adından da anlaşılacağı üzere Davut Şahin'dir. Davut Şahinbilgisayar mühendisidir ve şuan Fatih Sultan Mehmet Vakıf üniversitesinde bu alanda doktora yapmaktadır. Davutsahin.net, yaklaşık 6 yıldır yayın hayatına devam etmektedir. Kuruluş amacı, Davut Şahin'in öğrencilerini yönlendirebileceği doğru bir bilgi kaynağı yaratmaktır. Genel olarak bilgisayar mühendisleri için önemli konuların ele alındığı bu web sitesi, sadece Davut Şahin'in öğrencilerine değil, bu konuda bilgi arayan binlerce insanın en güvenilir kaynağına dönüşmüştür. Peki davutsahin.net'te neler var?

Bilgisayar Mühendisliği

Bu web sitesi, kuruluş amacına bağlı olarak bilgisayar mühendisliği konusuna öncelik vermektedir. Bu sebeple kategorilerin en başında bilgisayar mühendisliği kategorisi vardır. Web sitesinin ana kategorisi olan bu kategori altında, bilgisayar mühendisleri için önem taşıyan bilgisayar programları, bilgisayar mühendislerinin aldığı eğitimler, bilgisayar mühendisliği iş imkânları ve maaşları gibi bir çok konuda makaleler bulunmaktadır. Bu makaleler bilgisayar mühendisleri ve bilgisayar mühendisi adayları için yol gösterici niteliktedir.

Kripto Paralar

Davutsahin.net'te yer alan bir diğer kategori de çağın yükselen değeri kripto paralar kategorisidir. Bu kategori altında Bitcoin cüzdanı nedir ve nasıl kullanılır, Bitcoin satın alırken nelere dikkat edilmelidir, Ethereum akıllı sözleşmeleri nasıl çalışır gibi konularda ziyaretçilere bilgiler veriliyor, akıllardaki kripto paralar ile ilgili sorular gideriliyor.

Siber Güvenlik ve Teknoloji

Siber güvenlik ve teknoloji konularında da bir bilgi kaynağı olan bu web sitesi, gerçek anlamda ziyaretçilerinin bilgi ihtiyacını tamamen karşılıyor. Siber güvenlik kategorisi altında siber güvenlik şirketi kurmak için neler gereklidir, siber güvenlik mühendisliği nedir, siber savaş nedir, siber güvenlik eğitimi nedir gibi soruların cevaplarını içeren makaleler yayınlanmaktadır. Teknoloji konusunda ise Instagram akış yenilenemedi hatası nasıl çözülür, Instagram fotoğraf indirme yöntemleri nelerdir, Youtube ebeveyn ayarları nasıl yapılır gibi konularda makaleler mevcuttur.