TEB'den 3 Ay Erteleme Fırsatı ile İhtiyaç Kredisi

TAKİP ET

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), yüzde 1,45'ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

"İhtiyaç Çoksa, TEB'de Kredin Çok" sloganıyla başlatılan İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile TEB Bankası, müşterilerine yüzde 1,45'den başlayan faiz oranlarıyla 3 ay erteleme fırsatı sunuyor ve 36 aya varan vade imkanı tanıyor.

Nakit ihtiyacı duyan müşterilerine uygun faiz oranlarıyla İhtiyaç Kredisi sunan TEB Bankası'nın kampanyasına şubelerden, internet şubesi üzerinden ve CEPTETEB Mobil Şube aracılığıyla başvuru yapılabiliyor.

Findeks Kredi Notu Öğrenme

Bankanın sunduğu ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için Findeks Kredi notunuz da önem arz ediyor. Çünkü sunulan kampanyada kredi alabilmeniz için findeks kredi notu / Risk Raporu değerlendiriliyor ve bu notunuza göre ihtiyaç kredinizin faiz oranı belirleniyor. Findeks Kredi notunuzu TEB Bankasından öğrenebileceğiniz gibi findeks sitesi üzerinden de notunuzu öğrenme şansınız var.

İhtiyaç Kredisi Şartları

TEB İhtiyaç Kredisi 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunuluyor ve dilerseniz ödemelerinize 3 ay sonra başlayabiliyorsunuz. Banka, kredi tutarınızın binde 5'i oranında kredi tahsis ücreti alıyor. Findeks notunuz en az 1850 puan ise yüzde 1,45 faiz oranından yararlanabiliyorsunuz.

TEB İhtiyaç Kredisi Ödeme Tablosu



Örneğin 10.000 (10 bin) TL nakit ihtiyacınızı 36 ay vade ile alırsanız, yüzde 1,45 faiz oranıyla ayda 376,13 TL ödeme yapıyorsunuz. Kredi tahsis ücretiniz 52,50 TL ve 596,90 TL sigorta ücretiyle birlikte 36 ay sonunda toplam ödemiş olacağınız ücret 13 bin 540 TL oluyor.

Başvurunuzu hızlı bir şekilde teb.com.tr internet adresinden ya da TEB Şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

teb ihtiyaç kredisi findeks notu öğrenme findeks notu sorgulama teb ihtiyaç kredisi faiz oranları teb ihtiyaç kredisi başvurusu ihtiyaç kredisi başvurusu ihtiyaç kredisi başvuru sorgulama kredi başvurusu sorgulama teb kredi başvurusu sorgulama