Suriyeli Mültecilere Rize'den yardım eli

TAKİP ET

Rihder ve İHH Vakfı Rize Gönüllüleri tarafından Suriyeli mültecilere ulaştırılması amacıyla yardım kampanyası ve yardım kermesi düzenlendi.

Suriyeli mültecilere ulaştırmak üzere İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Vakfı Rize Gönüllüleri ve Rize imam Hatipliler Derneği (RİHDER) işbirliğiyle bir Yardım kampanyası ve Yardım kermesi düzenlendi.

10 gün boyunca sabah 08.30, akşam 19.00 saatleri arasında Atatürk Caddesi üzerindeki Kazdal Camii yanında devam edecek olan yardım kampanya iki aylık bir süreci kapsıyor.

Rihder ve İHH Vakfı Rize Gönüllüleri tarafından yapılan açıklamada, “Kampanya dahilinde vatandaşlarımız her türlü ayni ve nakdi yardım yapabilir, makbuz karşılığı bağış yapabilir, kermese destekte bulunabilir veya Albaraka Türk Rize şubesinde açılan 2075876 nolu hesaba para yatırabilirler. Yardımlarınızı en kısa sürede ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmak düşüncesindeyiz. Ayrıca her gün 11:00 - 17:00 saatleri arasında Belediye parkında standımız açık olacaktır. Yardımda bulunmak isteyenlerin 534 398 75 03 ve 534 648 53 62 numaralı telefonları aradıkları takdirde arkadaşlarımız yardımcı olacaktır” denildi.