Süper Amatör Ligi, Lütfü Kopuz Sezonu oldu

TAKİP ET

Rize Süper Amatör Ligi'nin ismi Lütfü Kopuz Sezonu olarak tescillendi.

2021-2022 Futbol Sezonu Rize Süper Amatör Ligi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Başkanlığı'nın yaptığı başvuru sonucu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından "Lütfü Kopuz Rize Süper Amatör Lig Sezonu" ismiyle tescillendi.

Rize Amatör Spor Kulüplerinden Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'un uzun yıllar Kulüp Başkanlığını yürüten Lütfü Kopuz, geçtiğimiz Haziran ayı içinde tedavi gördüğü kanser hastalığı sonucu hayatını kaybetmiş ve vefatı Rize spor camiasını derinden üzmüştü.

Konuyla ilgili açıklama yapan ASKF Rize Genel Başkanı Ali Çelik, "Lütfü Başkanımız yeri doldurulamaz bir insandı. Rize Amatör Spor Camiasına yoğun emekleri olan Lütfü Başkanımızı ne kadar yad etsek azdır. Bu amaçla Lütfü Başkanımıza bir vefa göstermek adına bu yıl ilk kez ilimizde oynanan Süper Amatör Ligimize Lütfü Kopuz Sezonu olarak isimlendirme talebimiz TFF tarafından onaylandı. Camiamıza hayırlı olsun diler, bir kez daha Lütfü Başkanımıza Allahtan rahmet ve başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." şeklinde konuştu.

Rize Amatörü'nün Acı Günü: Lütfü Başkan hayatını kaybetti