Su Yolu Bileklik Nedir?

TAKİP ET

Su Yolu Bileklik ismi, görünümündeki akıcılıktan gelmektedir.

Son zamanlarda abartılı takıların yerini almayı başaran zarif takıların başında su yolu bileklik modelleri gelmektedir. Bu bileklikler birbiri ardına sıralı bir şekilde kilitlenmiş altın ve pırlantalardan oluşmaktadır. Görünümündeki akıcılık sebebi ile suyolu bileklik ismini almıştır.

Su Yolu Bileklik ve Diğer Takılar ile Muhteşem Uyumu

Düz ve kabartısız bir yapıya sahip olan su yolu bileklik modelleri aynı zamanda bir saat ile ya da başka bir künye ve bileklik ile de kullanılabilir. Bu şekilde hem daha özgün bir tarz oluşturulurken hem de rahatlıktan ödün verilmek zorunda kalınmaz.

Su Yolu Bileklik Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Birbirine kenetlenme sistemi ile tutturulan su yolu bileklik modellerini satın alırken sağlamlığını mutlaka test etmek gerekiyor. Aksi halde durduk yere birden bire dağılabilir. Test etmek ile olmaz diyenler için garanti belgesi veren kuyumcu veya internet sitelerinden sipariş vererek satın alınabilir.

Su yolu bileklik modelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve satın almak için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-suyolu-bileklikler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.