Skoda kalitesi skorda belli oldu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, ikinci devrenin ilk maçında yeni transferi Milan Skoda'nın golleriyle evinde Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespori ligin ilk devresindeki deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Gençlerbirliği ile bu kez sahasında karşılaştı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 70 ve 86. dakikasında Yeşil Mavililerin yeni transferi Milan Skoda Atmacaları galibiyete taşıyan golleri kaydetti.

Çaykur Rizespor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti ve ligde bir basamak tırmanarak 11. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 18 puanda kaldı.

"Bir plan doğrultusunda gittik"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, “Hafta içi kupa maçının ardından çok güçlü antrenmanlar yaptık. Son üç gündür doğrudan rakibimiz olan Gençlerbirliği için akıl koymamız gerekiyordu. Sabırlı oynadık. Belki çok pozisyonumuz yoktu ama bunu sürdürmemiz gerekiyordu. Golü attığımız zaman kazanacağımızı oyuncularıma söyledim. Bir plan doğrultusunda gittik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu gece bir toplantı yapacağım. Hücum alanında yıldız bir oyuncu için uğraşıyoruz.” dedi.

Çaykur Rizespor: 2 - Gençlerbirliği: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Arda Kardeşler, Ceyhun Sesigüzel, Candaş Elbil

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Moroziuk, Talbi, Abarhoun, Melnjak, Diomande, Abdullah Durak, Boldrin (Dk. 90+2 Oğuz Kağan Güçtekin), Garmash (Dk. 65 Umar), Samudio (Dk. 72 Sasse), Skoda

Yedekler: Zafer, Atakan, Scepovic, Emir Han, Barış, Burak, Orhan

Teknik Direktör: İsmail Kartal

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet Oğuz (Dk. 76 Rahmetullah Berişbek), Bjarsmyr, Toure, Polomat, Baiano, Candeias, Sessegnon, Sefa Yılmaz (Dk. 64 İlker Karakaş), Ayite, Sio (Dk. 89 Seuntjens)

Yedekler: Ertaç, Berat, Ayberk, Erdem, Diallo, Soner, Ramos, Ömer Alper

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Goller: Dk. 70 ve 85 Skoda (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Diomande (Çaykur Rizespor), Sio (Gençlerbirliği)