Size Özel Tasarım Mı Yoksa Hazır Model Mi?

TAKİP ET

Genellikle düğün, nişan, kına ve buna benzer organizasyonlardan sevdiklerimizi ve çevremizdeki insanları haberdar edebilmek için davetiye kullanmaktayız. Davetiyenin şekli, modeli, üzerindeki yazılar ve birçok özelliğine varana kadar kendi zevkimizi yansıtarak hazırlatmaya çalışırız.
Kişilerin zevkine göre değişiklik gösteren davetiyeler düğünlerimizin ve davetlerimizin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Genellikle düğünlerde kullanılan davetiyelerden biraz bahsedelim.
Bu davetiyeler düğün davetiyesi adı asltında üretilmektedir. Birçok genç kızın hayallerinden birisi olan evlilik için yapılacak olan düğün töreninde olmazsa olmazlardan birisi davetiyedir.

Size Özel Tasarım Mı Yoksa Hazır Model Mi?
Düğün davetiye fiyatlarını etkileyen unsurların başında davetiye tasarımı gelmektedir. Çiftler sadece kendilerine özgü bir davetiye tasarlatmak isterlerse ekstra ücret ödemeleri gerekebilir.
Bir davetiye firmasına gittiğiniz zaman önünüze birbirinden çeşitli olan davetiyelerin katalogları konuluyor ve siz bu kataloglar içinden zevkinize en uygun olanı seçiyorsunuz.
Seçtiğiniz katalogdan beğendiğiniz davetiye üzerinde sadece görsel değişiklikler olacaksa fiyatlar uygun olabiliyor, ama kişiye özel tasarlatmak istediğiniz zaman fiyat 2 katına çıkabiliyor. Tasarım ürünlerde firma ekstra olarak sizden çizim ücreti alabiliyor.

Davetiye Kağıdınızın Nasıl Olmasını İsterdiniz?
Davetiye ve zarfların kalınlıkları ve boyutları fiyatı etkileyen faktörlerin başında gelmektedir. Kalın olan davetiye modelleri çok daha kaliteli olup, ince olanların kalitesi ise bunlara göre daha az olmaktadır. Bunun için seçim yaparken bu faktörleri de göz önünde bulundurmak gerekmektedir.
Davetiye kağıtları da fiyatı etkileyen faktörlerden birisidir. Bunlar gömmeli, düz, dokulu, transparan ya da geri dönüşümlü kağıtlardan üretilebilmektedir. Bu modellerden daha farklı bir tarza sahip olan kişiler pleksi ya da ahşap tarzında olan davetiyeleri de tercih edebilir.

Aksesuar Olmalı mı?
Davetiye yaptırırken herkesten farklı, hiç kimsede olmayan davetiyeler tercih etmek isteyebilirsiniz. Bunun için davetiyeye ekstra aksesuar ekletmek güzel bir fikir olabilir fakat davetiyeye eklenen her aksesuarın sizin için ayrı bir maliyet oluşturacağını unutmamak gerekmektedir.
Kullanılacak olan aksesuarlar; kuru çiçek, ipek kurdele ve boncuklar gibi ürünler olabilmektedir. Kişisel tercihinize ve zevkinize göre değişiklik gösterir. Bunların yanı sıra mühürlü olan düğün davetiyesi modelleri daha uygun fiyatlı olabilmektedir.