Sivas'ta Kardeş Payı

TAKİP ET

Süper Lig'in 19. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 19. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, ligin ilk devresinde sahasında 2-1 mağlup ettiği Sivasspor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın 60'ıncı dakikasında Denys Garmash'ın golü ile Yeşil-Mavili ekip 1-0 öne geçti. Dört dakika uzatmaların gösterildiği maçın 90+3'üncü dakikasında Sivasspor Yasin Öztekin'in golü ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 tamamlandı.

Sivasspor'un 32'nci dakikada Kone'nin ve 78'inci dakikada Fatih'in topu direkten dönerken 46'ncı dakikada Kone'nin ağlarla buluşturduğu gol VAR odasından gelen uyarı ile ofsayt gerekçesiyle değer taşımadı. Çaykur Rizespor'da ise 57'nci dakikada Boldrin’in sert şutunda top direkten döndü.

Çaykur Rizespor bu sonuçla puanını 24'e yükselterek 11'inci sırada haftayı tamamlarken yenilmezlik serisini 11 maça çıkartan Sivasspor 41 puanla liderliğini sürdürdü.

Çaykur Rizespor, 01 Şubat Cumartesi günü saat 17.00'de oynayacağı 20. Hafta karşılaşmasında sahasında, ligin ilk devresinde 1-1 berabere kaldığı Beşiktaş'ı konuk edecek.

Demir Grup Sivasspor: 1 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Ali Saygın Öğel

D.G. Sivasspor: Samassa, Ziya, Caner, Aaron, Papp (Yasin dk. 65), Fatih, Mert Hakan, Hakan, Emre, Yatabare, Kone (Traore dk. 78)

Yedekler: Muammer, Cofie, Armin, Furkan, Claudemir, Ali, Volkan

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Oğuz (Vetrih dk. 83), Abdullah, Oğulcan (Garmash dk. 46), Umar (Samudio dk. 89), Boldrin, Skoda

Yedekler: Atakan, Tarık, Segov, Burak, Zafer, Sasse, Orhan, Mendes

Teknik Direktör: İsmail Kartal

Goller: Harmash (dk. 60) (Çaykur Rizespor), Yasin (dk. 90+3) (D.G. Sivasspor)

Sarı kartlar: Skoda, Talbi, Boldrin, Vetrih, Gökhan (Çaykur Rizespor), Mert Hakan, Yatabare (D.G. Sivasspor)