Sharpie Kalem Özellikleri

TAKİP ET

Sharpie kalem, birçok hobi dalında da kullanılmaktadır.

Karton, deri, metal, folyo ve plastik gibi birçok farklı yüzeye yazı yazabilme özelliği sunmakta olan sharpie kalem, kırtasiye ürünleri arasında en sık tercih edilen ürünlerdendir. Farklı renk seçenekleri ile satış sunulan bu ürüne ait gövde alanı özel görünümde tasarlanmıştır. Bu kalem türü gövde görünümü neticesinde el içerisinde kolay kavranabilme özelliğini de içerisinde barındırabilmektedir.  

Sharpie Kalem Satış Noktaları

Çoğunlukla tüm kırtasiye alanlarında satışa sunulmakta olan bu kalem türleri tek tek ya da set halinde satılabilmektedir. Set içerisinde 8'li paketler halinde satışa sunulan bu sharpie kalem, birçok hobi dalında da kullanılmaktadır. Bu nedenle hobi malzemeleri satışı gerçekleştiren mağazalarda da bu kalem türlerine rastlamak mümkündür.  

Sharpie Kalem Fiyatları

Her alanda rahatlıkla yazı yazabilme özelliğine sahip olan sharpie kalem modelleri uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıya sahip olması sebebi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca bu tercih ile doğrudan etkili olan bir başka detay ise uygun fiyat aralığına sahip olmasıdır.

Bu özelliklere sahip tüm kalem fiyatları için https://www.guvensanat.com/sharpie sitesini ziayret edebilirsiniz.