Semih Koç: Rize'nin refahı için daha fazlasını yapmaya hazırız

TAKİP ET

Memleket Partisi Samsun İl Başkanlığı Üyesi Semih Koç, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Rize ziyaretini değerlendirerek, "Bugüne kadar Rize'nin refahı için ne yapıldı ise, biz daha fazlasını yapmaya hazırız." dedi.

Memleket Partisi üyesi Samsunlu İş İnsanı Semih Koç, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, Rize ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, gösterilen yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı Rizelilere teşekkür etti.

Üniversite eğitimini de Rize'de tamamladığını belirten Koç, "Biz memleket sevdalıları olarak, Karadeniz aşığıyız. Eğitim nedeni ile Rize'de uzun yıllar bulundum. Sık sık ziyaretlerimi de gerçekleştirmekteyim. Biz Rize'nin, mavisine ve yeşiline aşığız. Bu muhteşem şehrin, güzel insanlarına söz veriyoruz. Bugüne kadar Rize'nin refahı için ne yapıldı ise, biz daha fazlasını yapmaya hazırız." dedi.

İnce'nin dede toprağı olan Rize'nin turizm konusunda Türkiye'nin etkili illerinden biri olacağına inandığını belirten Koç, "Bu kıymetli topraklara ve doğasına hayran, vatandaşımız olmayan insanlar var. Ülkemiz vatandaşı olup, hala yolunun düşmediği, bazı imkansızlıklardan dolayı, isteyip de gidemediklerini biliyoruz. Ülkemin vatandaşlarının, kendi ülkesinde gidip de görmeye imkan bulamadığı bu toprakları, bu eşsiz doğayı sattırmayız. Son yıllarda bazı toplumlar tarafından çokça ilgi gördüğünü ve toprak satın aldıklarını biliyoruz. Sayın Genel Başkanımız da bizimle aynı düşüncededir. Sayın İnce'nin dede toprağı olan Rize, hepimizin topraklarıdır. Bu ülkedeki turizmin çoğu Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesine yöneliktir. Karadeniz bölgesinin de, doğası ve tarihi turizmde etkili bir rol oynayacağını düşünmekteyim. Bu bölgedeki turizmi canlandıracağımızı ve bununla birlikte bölgedeki istihdam ve refahı arttıracağımız konusunda bölge halkına söz veriyoruz." şeklinde konuştu.