Sembol Çay Rize

TAKİP ET

Dünya üzerinde en çok tüketilen içeceklerden biri olan çay, çay bitkisinin yapraklarının çeşitli işlemlerden geçmesi ile elde edilmektedir. Anavatanı Çin, Hindistan gibi Asya ülkeleri olan çay bitkisi, 1950’li yıllardan sonra ülkemizde üretilmeye ve işlenmeye başlanmıştır. Çay, ülkemizde Doğu Karadeniz bölgesinde yetişmekte, ülkemize ve tüm dünyaya dağıtılmaktadır. Doğu Karadeniz bölgesinin coğrafi özelliklerinden dolayı bu bölgede yetişen çay bitkisi, dünyanın en kaliteli çayı olarak da bilinmektedir.  Sembol Çay, Doğu Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren bir çay fabrikasıdır. Tamamen bölgede yetişen çayların işlendiği bu fabrika, oldukça kaliteli çeşitli çaylar üretmektedir. Sembol Çay fabrikasında, Sembol Çay Gold, Sembol Çay Tirkayi, Sembol Çay Bergamot Aromalı ve Sembol Çay Rize Harman olarak farklı çeşitlerde çaylar üretilmektedir.  Sembol Çay çay alım politikası olarak daima taze, az yapraklı ve odunsuz yapraksız temiz çayları müstahsillerden aldığı için, üretilen tüm çaylar son derece kaliteli ve içim olarak oldukça lezzetlidir.

Sembol Çay Rize

Dünya çay üretimi bakımından 7. Sırada bulunan ülkemiz, dünya çay tüketimi alanında ise zirvede yer almaktadır.  Doğu Karadeniz bölgesinde yetişen çay, ülkemizdeki ihtiyacı karşıladığı gibi, tüm dünyaya da satılmaktadır.  Mayıs ayı ile birlikte başlayan ve 3 sürgün olmak üzere eylül ayının sonuna kadar toplanabilen bu bitki, ülkedeki birçok bireyin önemli bir geçim kaynağıdır. Sembol Çay Rize ise, ülkemizin önemli çay üreticilerinden biridir. Sembol Çay firması, ülkemizde tüketilen çay ihtiyacının karşılanmasına katkı sağladığı gibi, bölgede yaşayan yerel halkında çalışabildiği, geçimini sağlayabildiği önemli bir işletmedir. Sembol çay yalnızca kiloluk paketler halinde değil, herkesin anında kolaylıkla yapabilmesi için poşet çay halinde de satılmaktadır. Tamamen doğal yollar ile elde edilen çaylar Sembol Çay fabrikasında özenle işlenir, el değmeden paketlenir ve satışa hazır hale gelir.

Sembol Çay Fiyatları

Çay üretiminin son dönemde artış göstermesi, çay fiyatlarında da bazı değişikliklere sebebiyet vermiştir. Çay üretimi çok yönlü bir süreç olarak karşımıza çıkmaktadır. Öncelik olarak tarlalardan toplanan çaylar, çay alım yerlerine götürülerek buralardan kamyonlara yüklenir. Oradan kamyonlar ile birlikte fabrikalara götürülerek çayların fabrikasyon işlemleri başlamış olur. Ancak bazı çay üretici fabrikalar çayları alım yerleri yerine direkt olarak fabrikalardan almaktadırlar. Aradaki bu değişim çay fiyatlarını da etkilemektedir. Örneğin özel fabrikalar aradaki maliyetleri kısarak işlenmiş paket çayları daha uygun fiyata satabilmektedir. Sembol Çay tam olarak bu özelliklere sahip bir üreticidir.Sembol çay fiyatları talep eden müşterilerin merak ettiği bir konudur.  Üretilen çaylar son derece uygun fiyata satılmaktadır. Sembol çayın işlemiş olduğu doğal çaylar ve sunmuş olduğu uygun fiyat politikası sebebiyle, yörede ve ülkenin her bölgesinde yoğun olarak talep görmektedir.

Sembol Tiryaki Çay

Sembol Çay fabrikası farklı özelliklerde çaylar müşterilerine sunmaktadır. Sembol Tiryaki Çay, bu özel çaylardan bir tanesidir. Sembol çayın en çok talep gören çaylarından bir tanesi olan Sembol Tiryaki Çay oldukça yoğun bir ilgi görmektedir. Sembol Çay, çay alım stratejisi anlamında taze çayların alımını gerçekleştirip bu tür çayların işlenmesini sağladığı için Tiryaki çay içim olarak son derece lezzetli bir kıvamda olmaktadır. Sembol tiryaki çay fabrikalardan yaş çaya karşılık kuru çay olarak alınabileceği gibi, marketlerden, internet üzerinden de sipariş verilebilir. Sembol Çay paketleri üzerinde üretime dair bütün bilgiler yer almaktadır. Çayların son derece doğal oldukları da çay paketlerinin üzerinde tescillenmiştir. Bu sayede tüm müşteriler gönül rahatlığı ile Sembol Tiryaki Çay siparişi oluşturabilir, bu eşsiz ve doğal lezzete tanıklık edebilir.